avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... declaratie bancara a provenientei banilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

declaratie bancara a provenientei banilor

Am depus de curand suma de 60 ron in contul unei societati comerciale. Mi s-a cerut la Banca Carpatica sa declar provenienta banilor pentru a putea face depunerea. Am mai efecutat astfel de plati, la alte banci si mi s-a cerut doar buletinul si sa spun ce reprezinta plata, operatiunea fiind facuta direct la casierie. La Carpatica a trebuit sa completez un formular cu datele mele, sa declar de unde am eu banii de transfer si apoi cu declaratia, copia CI si banii sa merg la casa. :O Timp consumat pt o operatiune care nu dureaza la alte banci mai mult de 5 minute. Stiu ca ar trebui declaratie pt o suma mai mare de 10.000 Euro, nu pt 60 ron. E normal asa ceva? Mi s-a spus ca asa e directiva Bancii Nationale.X-( D-l Isarescu isi incepe ziua verificand de unde am eu 60 ron? Sa il intreb direct pe el?#-o

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare rata pentru refuz copiere carte identitate elena84 elena84 Am fost la banca pt depunerea sumei lunare conform uni acord de plata la un dosar de executare.Dupa ce mi-au fost incasati banii si chitanta emisa,casierita ... (vezi toată discuția)