avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate add2005

Activitate add2005

Multumesc pentru raspuns.

Idea ii ca ea vrea sa-l treaca pe numele meu, problema ii mobilitatea ei si starea de sanatate.
Buna ziua,

Din cauza unor conflicte in familie bunica mea dorea sa treaca apartamentul pe care il detine pe numele meu, pentru ca is singura persoana care o ajuta financiar si moral si are incredere in mine. Eu am tot refuzat la vremea aceea deoarece nu-mi puteam lua responsabilitatea, din cauza ca am si eu un job care imi mananca tot timpul si niste firme pe care trebuie sa le administrez.

Starea ei de sanatate sa agravat din senin, iar acum este in stare grava la spital, dar ii constienta si inca poate vorbi, pronosticul este foarte prost.

Acum ma gandeam la posibilitatea sa incerc sa-i vand apartamentul pentru ai cumpara alte medicamente necesare, din cauza ca financiar am sustinut pana in momentul de fata prea mult si ajung sa-mi epuizez toate rezerverele financiare, iar la urma urmei eu raman singurul prost, iar maica-mea care nu o intins nici un deget devine proprietara apartamentului. Am cheltuit pana in momentul asta de ordinul miilor de euro, si se preconizeaza mult mai mult...

Cum se poate face sa trec titlul de proprietate pe numele meu, pentru a incepe imediat procedura de vanzare, iar pana reusesc sa prind un pret bun pentru a-l putea vinde sa o sustin financiar eu ?

Ma gandeam sa incerc sa duc un notar cu mine acolo in salon.
Se poate face treaba asta ?
Exista si alte solutii ?

Trebuie si acordul mamei mele(este singura ei fica in viata) ?
Gandurile ei nu is deloc umane din ce am vb cu ea recent. Deci as prefera sa nu intre deloc in ecuatie.

Si sa nu se poata ataca in instanta, pentru ca is 100% sigur ca o sa se ajunga la o asemenea situatie...

Treaba ii destul de urgenta... :(

Va multumesc mult
Am toti vecinii martori.
Daca intra in sfera penala, pot cere daune morale ?
Vreau sa-i invat minte. Voi dona banii. Nu pentru bani vreau sa-i dau in judecata.
Ci din cauza ca is niste excroci. Am reusit sa reconstitui o parte din afis.
Oare sa sun si sa chem politia sa faca o constatare ? Mai exista urme pe usa de la afis. Eu l-am inlaturat aseara de nervi.

Daca castig procesul vreau sa fac publice ulterior sa ajut si alte persoane sa castige procesele cu excrocii de la eos-ksi, care terorizeaza oamenii.
Multi se sinucid din cauza lor.

Multumesc mult.
Buna ziua. Mama o avut o problema cu Orange si cu UPC in urma cu vreo 5 ani. Diferite probleme ce erau pe atunci. A fost data in judecata si a castigat procesul(din 2008) de la orange din cauza ca EOS-KSI nu putea dovedi restanta. Si nu erau dispusi la intelegere. Cereau o suma mult prea mare.
In 2009 a fost data iar in judecata pentru aceeasi creanta, dar procesul a fost respins.

Pentru creanta de la UPC nu a fost data in judecata. In momentul de fata fiind 100% prescrisa. o trecut deja 5 ani.In timpul asta nu s-o raspuns la nici o cerere de la EOS-KSI pentru ca nu am primit asa ceva. Oricum nu pot dovedi creanta de la UPC.

Problema sta in felul urmator, desi le-am zis ca nu am nici o restanta ei continua sa ma terorizeze la telefon. Ba chiar mi-or lipit o pancarta pe usa ieri in care scria ca am fost vizitat de un agent al executorului judecatoresc eos-ksi si ca apartamanetul a fost sigilat. Apartamentul nefiind sigilat :))

Cu ce drept au voie sa lipeasca chestiile alea pe usa.

Ideea ii ca vreau sa ii dau in judecata si sa cer daune morale pentru santaj(mi-o lipit chestia aia pe usa). Mi jena de vecini. De altfel ma gandesc sa cer desfasuratoarele de la romtelecom, pentru a le folosi ca proba. Ma gandesc sa angajez si un avocat bun.

Ce sanse am de castig, si ce ar trebui sa stiu inainte ? Ideea ii ca eu nu o sa recunosc nici o datorie. Una din ele find deja judecata in care am primit o sentinta definitiva si irevocabila pentru ca nu or putut-o dovedi, si una care ii deja prescrisa.
Cat le-as putea cere daune morale ?

Mi jena de vecini.
Buna ziua. Am si eu o problema cu EOS KSI.
Povestea mea suna cam asa :
-Am obtinut o respingere irevocabila intr-un proces cu Orange pentru o datorie Dupa fix un an creditoarea si-a reformulat actiunea pe baza dreptului comun - Cazul a fost formulat pe baza somatiei de plata.

De precizat ca in intrevalul acesta de 1 an s-a schimbat detinatorul creantei de 2 ori, primul detinator fiind mandatar Eos KSI Romania, iar ultimul fiind mandatar EOS Finance GMBH - persoana juridica de drept german.

Noul posesor al creantei introduce o noua actiune pe baza somatiei de plata, contestand articolele pe baza careia a fost respinsa prima somatie, fara sa se faca referire explicita la Ordonanta cu care a fost respinsa..

Poate contesta prima respingere ca nefiind definitiva pe motiv ca nu i-a fost comunicata sentinta de respingere irevocabila (cei interesati puteau sa o ridice pe baza unui timbru juridiciar platit la trezorerie) ?

OG 5/2001 privind somatia de plata prevede ceva explicit in acest caz. Am inteles ca a fost modificata. Eu nu am gasit decat varianta din 2001.

Multumesc mult.