Aseara in intersectia Mihail Sebastian cu Calea 13 Septembrie, am trecut pe culoarea verde a semaforului, dar o masina care se incadrase sa faca stanga nu mi-a acordat prioritate si incercand sa-l evit prin frana puternica si viraj dreapta, l-am acrosat cu partea stanga fata. Conducatorul autovehiculului era un cetatean turc, cu care nu am putut sa ma inteleg deloc. Am plecat la politie sa dau declaratiile aferente, iar acolo m-am trezit cu turcul acompaniat de inca 7-8 tigani(cica rude cu acesta!). Aia i-au facut declaratia, schema, tot, fara sa fi fost prezenti la fata locului in momentul accidentului. Cum el o tinea una si buna ca eu as fi trecut pe rosu, iar imi sustineam nevinovatia ca am trecut pe verde si el nu a acordat prioritate, a ramas ca politia sa scoata inregistrarea de la camera din acea intersectie pentru a vedea cine are dreptate. Eu sunt sigur ca am dreptate, dar din ce am vazut eu aseara cei care il insoteau pe turc se cunosteaua destul de bine cu mai multi politisti de la acea sectie. Daca printr-o magarie, ma scoate pe mine vinovat, cum trebuie sa procedez? Sa contest procesul verbal? Unde sa-l contest?
Va multumesc pentru intelegere si astept sfaturile dumneavoastra.
De 2 saptamani alerg dupa acte pentru a-mi deschide un PFA, pentru a-mi folosi la o angajare. Acum cand am reusit sa finalizez dosarul(luni trebuie sa ridic CUI-ul), am primit o alta oferta de munca, mai avantajoasa, care nu necesita PFA.
Acum intrebarea mea este urmatoarea: pot sa radiez PFA? daca da, trebuie sa mai platesc ceva suplimentar? daca nu, ce modalitati sunt pentru a nu plati impozit la stat? am stabilit profitul la 6000 ron pe an, si din ce stiu, trebuie sa-mi vina de platit 1500 lei trimestrial?! Ce solutie pot gasi in aceasta situatie?
De 2 saptamani alerg dupa acte pentru a-mi deschide un PFA, pentru a-mi folosi la o angajare. Acum cand am reusit sa finalizez dosarul(luni trebuie sa ridic CUI-ul), am primit o alta oferta de munca, mai avantajoasa, care nu necesita PFA.
Acum intrebarea mea este urmatoarea: pot sa radiez PFA? daca da, trebuie sa mai platesc ceva suplimentar? daca nu, ce modalitati sunt pentru a nu plati impozit la stat? am stabilit profitul la 6000 ron pe an, si din ce stiu, trebuie sa-mi vina de platit 1500 lei trimestrial?! Ce solutie pot gasi in aceasta situatie?