Am cunoscut o fam de oameni in varsta care doresc sa -i ingrijim in schimbul locuintei.Situatia este un pic complicata : ei sunt la a doua casnicie batranul nu are copii dar are nepoti iar batrana are un baiat ,imobilul este pe numele celor doi batrani dar acum doi ani ei au facut un act notarial fiului lor ca acesta sa ii ingrijeasca pana la decesul lor si va primii casa .Acum o luna fiul s-a dezis de aceasta obligatie si batranii vor sa dea fam mele locuinta dar trebuie sa desfinteze acel act notarial.Situatia mi-i se pare cam incalcita si nu stiu ce ar trebui sa facem ca lucrurile sa fie favorabile pt ambele parti
Sotul meu are prin hotarare juridica irevocabila incredintarea fiicei minore Intrebarea este daca sotul poate sa imi faca procura notariala sa pot pleca cu fetita in strainate
Nu ,am intrerupt somajul si am intrat in concediu medical, nu stiu daca se pune poprire si pe venitul din concediu medical,deoarece nu sunt angajata ci figurez la ag de somaj
Multumesc , ca mi-ai citit mesajul
Buna tuturor!Acum cateva luni am intrat in somaj,apoi am intrerupt somajul deoarece am intrat in concediu medical,intrebarea mea este daca se pun popriri de la banci si in aceasta situatie?Va multumesc
As putea sa cumpar un teren pe numele fetitei care este a sotului meu din prima casatorie,iar sotul meu prin hotarare judecatoreasca definitiva are dreptul asupra fetiteiSe poate sa fac acest lucru?