avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate mihaa

Activitate mihaa

Răspuns la discuția Firma cetatean strain in Romania
Nu ma poate ajuta nimeni?
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspus la intrebarea mea?
Buna ziua,

un cetatean strain isi poate deschide o societate comerciala in Romania chiar daca nu are rezidenta?

Multumesc
Buna ziua,

Intentionez sa imi deschid o socitate de inchirieri masini de epoca insa am cateva nelamuriri:

1-ce tip de societate ar trebui sa deschid(SRL sau PFA)?
2-exista vreo legislatie in ceea ce priveste vechime, funcionalitate masini etc?
3-este posibil ca aceasta societate sa aiba sediul social in Romania si punct de lucru in alta tara membra UE?

Ma poate ajuta cineva cu informatii legislative sau de orice fel privind acest tip de societate?
multumesc anticipat
Multumesc pentru raspuns....insa as dori sa stiu totusi daca exista un termen legal in care eu ca si proprietar am obligatia de a ma prezenta la notariat pentru a ridica aceasta ipoteca?
Buna ziua,
Am avut un credit Prima Casa la Millennium Bank pe care l-am inchis anticipat.Pentru ridicare ipotecii am solicitat bancii o adresa pe care inca nu mi-au furnizat-o desi au trecut 7 zile lucratoare.As dori sa ma ajutati cu urmatoarele dubii:
*exista un termen legal pentru eliberarea acestei adrese?
*exista un termen legal in care eu ca si proprietar am obligatia de a ridica aceasta ipoteca?
*care este procedura de urmat pentru ridicarea ipotecii si bineinteles actele de care am nevoie?
Multumesc
Răspuns la discuția Radiere ipoteca - procedura
exista un termen legal pentru eliberarea acestei adrese/acord privind radierea ipotecii si a tututror interdictiilor inscrise in favoarea sa?
Răspuns la discuția radiere ipoteca
Multumesc pentru raspuns insa ma intereseaza radierea ipotecii nu a notarilor:) Imi puteti oferi un raspuns la intrebarea mea?Respectiv daca ridicarea ipotecii in urma inchiderii unui imprumut ipotecar se face doar la notar sau mai exista si alta varianta?
Si care ar fi costul acestei operatiuni?

Multumesc anticipat
Discuție radiere ipoteca
Buna ziua,

Care sunt costurile pentru radierea ipotecii in urma inchiderii anticipate a creditului ipotecar?Se face tot la notar?trebuie sa fie cineva din partea bancii?
multumesc
Răspuns la discuția Frauda la Card....
buna tuturor,

Citesc cu mult interes discutiile de pe forum si am ajuns la o singura concluzie :noi romanii cand avem o problema cu anumite plati in magazine nu facem altceva decat sa invinuim bancile.
Chiar e atat de greu sa analizam la rece situatia si sa vedem care este adevaratul vinovat?
Draga Silvana.....incerca sa urmezi firul care incep si se tremina in magazin.
Banca nu are nici o vina daca ii vine de incasat o plata efectuata cu cardul nu face altceva decat sa inregistreze suma si atat,nu are posibilitate sa verifice daca tu ai facut cumparatura sau cadul tau a foat clonat sau mai stiu eu ce si cumparatura e facuta de alta persoana .........bonurile ficale raman la comerciant ,nu merg in banca.
Orice operatiune de plata POS se face astel:se trece cardul cu banda magnetica aprin POS ,se introduce PIN-ul si se semneaza bonul fiscal.
Daca unul dintre acesti pasi nu este urmat atunci este vorba despre un fals pe carea ATENTIE nu l-a facut banca ci Comerciantul.

Iti urez multa bafta in rezolvarea provblemei si te astept cu vesti bune pe forum !