Multumesc,
Stiu ca de obicei medicii nu dau concediu medical chiar asa usor daca nu ai nimic. Nu e cazul. Am probleme de sanatate, intradevar nu extrem de serioase, dar suficiente pentru a beneficia de un concediu medical, din pacate. Luna acesta a fost a doua oara in viata mea cand mi-am luat concediu medical (prima data a fost cel pre si post natal), evitam la maxim sa stau acasa, ma duceam constiincioasa la munca in timp ce copilul ramanea acasa cu febra.....de exemplu. Ma bucur macar ca o sa invat din acesta experienta sa ma apreciez mai mult :)
Va multumesc inca o data pentru sfaturi si informatii!
grace_r a scris:
Daca ai medical inainte de data evaluarii profesionale, aceasta dat va fi decalata cu perioada preavizului.
daca ai medical in perioada de preaviz, acesta deasemenea se decaleaza cu perioada medicalului.
Asta pentru ca un concediu medical este o cauza de suspendare si a termenelor in procedura de evaluare profesionala si a preavizului.
In timpul concediului medical este interzisa desfacerea contractului de munca pentru orice cauza , cu exceptia intrarii in lichidare a unei societati, ceea ce la voi nu e cazul.
Mai am o rugaminte de ajutor.
Mi-am luat concediu medical inainte de data la care sunt convocata pentru evaluarea profesionala. Am cautat o lege care sa spuna ca evaluarea profesionala trebuie decalata cu perioada acestui concediu medical, dar n-am gasit. Vreau sa anunt angajatorul ca o sa-mi mai prelungesc concediu medical (din pacate s-ar putea chiar cu o internare) si sa-i rog sa-mi reprogrameze data pentru evaluarea profesionala dar n-as vrea s-o fac fara o trimitere la o lege, sau fara macar sa fi citit legea eu in prealabil.
Grace_r nu vreau sa interpretezi aceasta rugaminte ca un act de neincredere legat de cele scrise de tine, de fapt imi doresc sa fiu foarte riguroasa si sa vorbesc in cunostinta de cauza. De altfel iti multumesc mult si tie si tuturor celor care m-au ajutat.
Multumesc,