avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Activitate florinana

Activitate florinana

O societate comerciala, SRL radiata din Registrul Comertului.detine cu cvc o suprafata de teren arabil extravilan, neintabulatein Cartea funciara. Administratorul cetatean italian. Conform art.237 din Legea nr.31/1990 bunurile societatii radiate revin administratorului. Poate administratorul sa detina aceste terenuri extravilane, avand in vedere ca este cetatean strain?
Are discernamant dar nu in totalitate. Are acest handicap in urma unui acident vascular cerebral, anevrism cerebral in urma cu 3 ani aproximativ. Copiii refuza sa mearga la mama lor.
Tatal. Sotul mai bine spus. Ea a plecat din cauza neintelegerilor dintre ei.
Familie despartita in fapt. Mama plecat de acasa, tatal persoana handicap grav, mintal. Doi copii minori care locuiesc cu tata. De copiii minori si tatal acestora are grija mama paterna. Cum pot divorta si care este procedura legala?
Răspuns la discuția Acccident rutier
multumesc pt lamuriri.
In urma unui accident rutier, masina in care ne aflam s-a izbit de un bazin de beton, soferul a fost imobilizat trei luni, din cauza unei fracturi multiple a tibiei drepte, un pasager fractura si antebrat. La data accidentului carnetul soferului a fost retinut impreuna cu talonul masinii si asigurarea obligatorie. mentionez ca masina nu era pe numele soferului ci pe al sotiei acestuia care a fost in masina la data accidentului, dar nu a avut nimic grav si mai mentionez ca nu s-a intocmit nici un fel de document in legatura cu carnetul soferului. De la data accidentului au trecut 4 luni. Ce se va intampla cu actele masinii si carnetul soferului?
La aceasta valoare de impunere ar trebui sa platesti impozit pe cladiri in jur de 1360 lei. La grilele despre care vb se mai adauga niste coeficienti pevazuti de Legea nr.571/2003 Codul fiscal si de HGR 44/2004 care prevede Normele Metodologice de aplicare ale Codului Fiscal unde se dau si exemple de calcul ale impozitului.