avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana juridica radiata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana juridica radiata

O societate comerciala, SRL radiata din Registrul Comertului.detine cu cvc o suprafata de teren arabil extravilan, neintabulatein Cartea funciara. Administratorul cetatean italian. Conform art.237 din Legea nr.31/1990 bunurile societatii radiate revin administratorului. Poate administratorul sa detina aceste terenuri extravilane, avand in vedere ca este cetatean strain?

Alte discuții în legătură

Patrimoniul societatii comerciale cu raspundere limitata Sa fiu mai explicita ---Societatea comerciala a fost infiintata in romania de un cetatean strain.Dupa infiintare a cumparat pe societate terenuri.Societatea a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a administratorului mateutiu mateutiu In anul 1994 a fost infiintata societatea X srl de catre administratorii A,B,C . Aceasta societate a fost radiata in anul 2003 si potrivit dispozitiilor art. ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului statutar mateutiu mateutiu In anul 1994 a fost infiintata societatea X srl de catre administratorii A,B,C . Aceasta societate a fost radiata in anul 2003 si potrivit dispozitiilor art. ... (vezi toată discuția)