Bună seara. Cum se poate obține o adeverinta de vechime totala în munca, în condițiile în care am avut mai multe locuri de munca și mai multe calificări?
Buna ziua!
Daca este un teren gol, de ce va alarmati asa? De ce nu profitati de supravegherea gratuita a terenului? Astfel sunteti sigur ca nu va muta nimeni gardul (daca aveti) si nu va transforma nimeni terenul in groapa de gunoi... (asa cum se intampla pe terenurile statului)
Multumesc pt raspuns, insa am niste "mici" nelamuriri. Din ianuarie si pana in august am primit pensia majorata plus o mica diferenta (plati restante de 18 luni !), iar luna aceasta nu am primit decat 2% din pensia stabilita prin hotararea judecatoreasca. Hotararea fiind pusa in aplicare atatea luni de la comunicare, trebuia sa apelez la un executor judecatoresc? Inteleg ca pt platile din urma, pe care le trimite in bataie de joc, pot apela la un executor, dar pt perioada de concediu de odihna...?
...si daca tot ati fost atat de amabil sa-mi raspundeti la intrebarea cu "vinovatul", dl Tanasescu, as putea sa va intreb care sunt pasii pentru a recupera platile restante? (care ajung la 2500 lei)
Buna ziua! Exista o hotarare judecatoreasca privind pensia de intretinere a unui minor (inclusiv cu diferente din urma). Unitatea respectiva a facut retineri din salariu, dar pe perioada concediului de odihna au "uitat" sa faca aceste retineri si virari. Cine este vinovat? Angajatul pt ca a solicitat toti banii sau angajatorul ca a omis sa-i faca popririle permanente stabilite de o instanta judecatoreasca?
legat de afirmatia dvs "puteti formula decit evetuale cai extraordinare de atac (revizuire sau contestatie in anulare)", imi puteti spune cam care sunt termenele pt asa ceva (presupun ca exista niste termene in interiorul carora pot cere revizuire sau contestatie in anulare)?
In urma divortului, in 2006, am obtinut minora spre crestere si educare, cu un program de vizita la domiciliul fostului sot "de doua ori pe luna, de sambata orele 10 pana duminica orele 16".
In 2007, la Jud. S 4, m-a dat in judecata pt stabilirea unui alt program de vizita care sa includa si vacantele minorei. In timpul procesului a schimbat de mai multe ori perioadele de vacanta (nefiind "precizari"), ajungand sa ceara prima saptamana din vacanta de iarna (cea cu Craciunul) si toata luna august (1-30), plus mentiunea de primul si al treilea sfarsit de sapatamana-lunar. Am acceptat in parte conditiile lui cu mentiunea ca am si eu dreptul de a petrece sarbatorile de Craciun cu minora, deci sa fie acceptat un an la mine-unul la el. Legat de luna august am acceptat sa mearga doar 2 saptamani, deoarece si eu am concediu (verificabil!) tot in luna august, iar celelalte 2 saptamani in iunie sau iulie; mai mult, eu sunt parintele caruia i-a fost incredintata minora, deci am dreptul la legaturi personale cu minora (ceea ce nu imi permite pe perioada vizitelor) si in aceasta perioada va fi schimbat modul de viata, mediul familial si intrerupte legaturile minorei cu familia ei (mama, frate, bunica, unchi, prieteni, etc).
Instanta, pe baza unor neadevaruri expuse de el in timpul procesului si contracarate de mine prin dovezi materiale, a pronuntat hotararea asa cum a cerut el prin actiune cu apel la TMB. Am facut apel. Dupa o prima amanare si o singura sedinta, fara a se tine cont de motivele mele legale si intemeiate,nementionandu-se in caietul de sedinta nimic din ce a sustinut avocata mea, mi s-a respins ca nefondat, s-a decis ca ramane valabila hotararea data de Jud. S 4, cu drept de recurs la Curtea de Apel.
Am facut si recurs la Curtea de Apel, venind cu noi dovezi in sustinerea cauzei mele. Pe 30.04.2009, in sedinta, mi s-au adus noi acuzatii (care nu pot fi sustinute prin probe, ci dimpotriva, o verificare l-ar fi acuzat pe el de afirmatii mincinoase). Instanta a ramas sa se pronunte dupa incheierea sedintei, nedandu-ne drept la replica. Si s-a pronuntat: "recursul respins ca nefondat si cu cheltuieli de judecata".
Acum, problema si dilema mea este urmatoarea: chiar nimeni nu tine cont de legi, de adevar si dreptate, de conditiile sociale ale familiilor, de BINELE MONORILOR??????????? Oare minciuna si nedreptatea sunt la putere in justitia romaneasca?????
Care sunt posibilitatile mele de a ataca aceste hotarari? Am la dosar multe acte care dovedesc minciunile lui, dar nu cred sa le fi citit cineva.
Spuneti-mi va rog ce pot face LEGAL, eu nefiind o persoana "josnica", nu vreau sa mai cheltui bani (utili in cresterea copiilor) pe procese pierdute dinainte in favoarea unui om fara caracter.
In prezent astept de 7 luni sa se pronunte Parchetul S4 asupra reclamatiei de neplata a pensiei minorei, pe o perioada de mai mult de 60 zile. Oare trebuie sa astept pana ajunge minora la majorat? Acum are 9 ani si nevoi mult mai mari decat cei 388 lei pe care ii trimite, el avand un salariu mult mai mare (pensia a fost stabilita la nivelul lunii sept 2007).
Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Va multumesc anticipat.