Cum pot sa fac evacuarea fostului sot, el neavand nici un drept deoarece casa este a parintilor mei, iar noi, timp de 25 de ani nu am facut nimic impreuna. Stiind acest lucru fostul meu sot nu a facut nici partaj. Parintii mei nu au avut titlu de proprietate, casa fiind construita de ei in urma cu 40 de ani, iar dupa moarte tatalui meu in urma cu un an, am ramas in casa eu si mama mea, eu fiind unicul mostenitor nemaiavand frati. Fostul sot, de la pronuntarea divortului, s-a incapatanat sa ramana in casa, facand nenumarate scandaluri, iar eu nu am gasit nici un fel de rezolvare la Politie, in urma nenumaratelor plangeri pentru scandaluri. Nu pot merge in instanta pentru evacuare deoarece, ma costa foarte mult sa fac succesiunea dupa tata si nu am posibilitati. Paratul are CI expirat de 4 ani si nimeni nu face nimic. Ajutati-ma va rog, Spuneti va rog ce drept mai are el in casa mea si a parintilor mei , el neparticipand nici la plata utilitatilor . Astept un raspuns ! Nu imi permit un avocat. Va multumesc, Ofelia!
ce trebuie facut pentru evacuarea fostului sot din casa parintilor mei in urma sentintei de divort, fostul sot locuieste la aceasta adresa din 1984, data casatoriei noastre, eu fiind nevoita sa stau cu chirie in alta parte ? Parintii mei nu mai pot tolera comportamentul lui jignitor.
Am nascut in luna septembrie 2008, am avut contract de munca din luna iunie 2008 pana in luna februarie 2009, inaintea acestui contract am lucrat la o alta firma avand un contract inceput cu luna ianuarie 2008 pana in aprilie 2008, deci am avut o luna intrerupere intre contracte. contabila de la firma de unde am lucrat mi-a sugerat sa merg sa imi iau adeverinte de venit din care sa reiasa vechimea in campul muncii care este de 2 ani si jumatate. ce nu inteleg eu, este daca cele 12 luni aferente nasterii copilului trebuie sa fie consecutive.
as vrea sa stiu daca pentru o afacere cu vanzare in amanunt (ex magazin vestimentar), am nevoie de autorizatie pentru mediu sau sanitar-veterinara? in cazul in care sediul este la domiciliul personal, sunt necesare si pentru punctul de lucru?