Cum pot sa fac evacuarea fostului sot, el neavand nici un drept deoarece casa este a parintilor mei, iar noi, timp de 25 de ani nu am facut nimic impreuna. Stiind acest lucru fostul meu sot nu a facut nici partaj. Parintii mei nu au avut titlu de proprietate, casa fiind construita de ei in urma cu 40 de ani, iar dupa moarte tatalui meu in urma cu un an, am ramas in casa eu si mama mea, eu fiind unicul mostenitor nemaiavand frati. Fostul sot, de la pronuntarea divortului, s-a incapatanat sa ramana in casa, facand nenumarate scandaluri, iar eu nu am gasit nici un fel de rezolvare la Politie, in urma nenumaratelor plangeri pentru scandaluri. Nu pot merge in instanta pentru evacuare deoarece, ma costa foarte mult sa fac succesiunea dupa tata si nu am posibilitati. Paratul are CI expirat de 4 ani si nimeni nu face nimic. Ajutati-ma va rog, Spuneti va rog ce drept mai are el in casa mea si a parintilor mei , el neparticipand nici la plata utilitatilor . Astept un raspuns ! Nu imi permit un avocat. Va multumesc, Ofelia!
Solutionarea nu se poate realiza decat prin executarea unei hotarari judecatoresti de evacuare,actiune pe care,va revine dreptul sa o adresati instantei de judecata
Daca ii puneti valiza la usa pur si simplu.. si eu ma gandesc ca nu are ce sa se intample rau. Pe dvs va ajuta f mult ca nu are buletin valabil la adresa respectiva. Poate ar fi bine sa-l notificati inainte , sa paraseasca locuinta
E adevarat ca o hotarare privind evacuarea ar fi mai buna.
Urgent!!!
danya172000
o cunostinta de-a mea a divortat acum un an pe motivul neintelegerilor si a batailor incasate de sot...neavand unde locui pt ca, cu fostul sot nu se mai putea ... (vezi toată discuția)