avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se poate face evacuare fostului meu sot, din casa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se poate face evacuare fostului meu sot, din casa parintilor mei, in urma unui divortului pronuntat acum 4 ani?

Cum pot sa fac evacuarea fostului sot, el neavand nici un drept deoarece casa este a parintilor mei, iar noi, timp de 25 de ani nu am facut nimic impreuna. Stiind acest lucru fostul meu sot nu a facut nici partaj. Parintii mei nu au avut titlu de proprietate, casa fiind construita de ei in urma cu 40 de ani, iar dupa moarte tatalui meu in urma cu un an, am ramas in casa eu si mama mea, eu fiind unicul mostenitor nemaiavand frati. Fostul sot, de la pronuntarea divortului, s-a incapatanat sa ramana in casa, facand nenumarate scandaluri, iar eu nu am gasit nici un fel de rezolvare la Politie, in urma nenumaratelor plangeri pentru scandaluri. Nu pot merge in instanta pentru evacuare deoarece, ma costa foarte mult sa fac succesiunea dupa tata si nu am posibilitati. Paratul are CI expirat de 4 ani si nimeni nu face nimic. Ajutati-ma va rog, Spuneti va rog ce drept mai are el in casa mea si a parintilor mei , el neparticipand nici la plata utilitatilor . Astept un raspuns ! Nu imi permit un avocat. Va multumesc, Ofelia!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:29, 25 Mai 2012
Solutionarea nu se poate realiza decat prin executarea unei hotarari judecatoresti de evacuare,actiune pe care,va revine dreptul sa o adresati instantei de judecata
Mergeti si anutntati faptul ca are CI expirat, va fi amendat si obligat sa-l schimbe si nu-l mai luati in spatiu. Apoi valiza la usa.
Daca ii puneti valiza la usa pur si simplu.. si eu ma gandesc ca nu are ce sa se intample rau. Pe dvs va ajuta f mult ca nu are buletin valabil la adresa respectiva. Poate ar fi bine sa-l notificati inainte , sa paraseasca locuinta
E adevarat ca o hotarare privind evacuarea ar fi mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din imobil proprietate personal . ContSters298335 ContSters298335 In locuinta proprietate personala a mamei mele locuieste de aproape 10 ani o ruda indepartata cu fiul ei.La vremea respectiva acelei rude i s-a facut CI pe ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! danya172000 danya172000 o cunostinta de-a mea a divortat acum un an pe motivul neintelegerilor si a batailor incasate de sot...neavand unde locui pt ca, cu fostul sot nu se mai putea ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez casa? dada1 dada1 Buna ziua, M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in ... (vezi toată discuția)