M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in apartamentul parintilor mei, dar sotul meu nu si-a facut acolo nici mutatie, nici schimbare de domiciliu, nimic, el avand in buletin adresa parintilor lui. Am introdus actiunea de divort datorita a nenumarate scandaluri, iar el nu a dorit sa paraseasca apartamentul. Eu m-am mutat la parintii mei, in speranta ca pleaca, si de frica sa nu ma loveasca deoarece a devenit si violent. El nu doreste nicicum sa paraseasca apartamentul, iar eu nu am nimic la mine, nici haine, nici lucruri, nimic, si imi e frica sa merg sa iau ceva de acolo. Ba mai mult, sta acolo si nu plateste nimic, iar eu nu am de gand sa ii platesc lui toate cheltuielile. Ce solutie legala am ca sa il scot afara? M-a amenintat cu procese, nu stiu ce procese mi-ar putea intenta. Am pus in timpul casatoriei o centrala termica, care este pe numele mamei mele, doar centrala propriu zisa a semnat el factura deoarece el a fost acasa cand au adus-o cei de la magazin. Imi vreau locuinta inapoi, si nu stiu cum sa o iau. Va rog dati-mi un sfat, ce sa fac.
parintii dv trebuie sa sesizeze instanta cu o actiune in evacuare impotriva ginerelui, deoarece ei sunt proprietari, si intre timp dv solicitati divortul.
da, dar pana se face sesizarea si se da de catre instanta ordinul de evacuare, eu trebuie sa stau prin alte parti? si cine plateste cheltuielile lui in acest timp? ca eu nu am de unde. sunt disperata.
Ati gresit ca ati plecat.. ati fi putut obtine un ordin de protectie si restrictie si ati fi obtinut evacuarea lui din casa in care locuiati.
Acum nu va lasa sa veniti acasa ?