avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare persoana luata in spatiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare persoana luata in spatiu

Buna seara!
Vreau sa va aduc la cunostinta situatia in care ma aflu si daca se poate sa ma sfatuiti din punct de vedere legal ce pot face:
Mama mea a lucrat multi ani in Italia si cu banii adunati a reusit sa achizitioneze un apartament care a fost cumparat pe numele meu, eu fiind fiica ei. Tatal meu a venit sa locuiasca in acest apartament, cu voia noastra cum era si normal, desi nu a stiut sa fie nici tata, nici sot. I-am facut mutatie pe adresa apartamentului, insa de cand mama a revenit in tara, nu mai are zile bune cu el, deoarece acesta este mare consumator de alcool si devine violent tot mai des. In aceasta seara a facut din nou scandal, lovind-o pe mama, iar cand eu cu sotul meu am mers sa vedem care este situatia a sarit sa ma loveasca si pe mine si pe sotul meu. Situatia nu mai poate continua asa deoarece mi-e teama pentru viata mamei. Ce pot face? De comun acord cu mama, am vrea sa-l evacuam, pentru a pune punct acestei situatii. Va rog daca se poate sa.mi dati cateva sfaturi, cum am putea proceda, intrucat de buna voie nu vrea sa paraseasca acest domiciliu. Am vrut sa nu se ajunga aici, dar nici mama, cu munca de peste 15 ani nu poate sa mai stea sub acest stres. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2017
galcarmen73, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 11 Ianuarie 2017
Fiind proprietara imobilului, iar tatăl dvs un simplu tolerat în casă, puteți face o cerere de evacuare.
Chiar daca are adresa de la acest apartament, fiind luat in spatiu??
Cererea de evacuare unde se poate face?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
Trebuia sa chemati politia si asta sa faceti de cate ori e violent.
Puteti cere evacuarea lui si pe calea ordonantei presedintiale dat fiind faptul ca e violent sau ca masura de protectie in cadrul unui proces pt emiterea unui ordin de restrictie si protectie.

cititi legea violentei in familie
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez casa? dada1 dada1 Buna ziua, M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in ... (vezi toată discuția)
Legea 25/2012 va rog ajutati-ma! cristian206 cristian206 Buna ziua! Am 17 ani si impreuna cu mama mea avem de ceva vreme probleme cu tatal meu, care este violent si ne ameninta cu moartea, dar mai ales este deranjant ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoana din spatiu bibacj bibacj Evacuare persoana din spatiu Vecina locuieste in apartamentul proprietate personala impreuna cu un barbat de 2 ani. El a devenit violent verbal, a inceput ... (vezi toată discuția)