avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate mititza

Activitate mititza

Am câștigat la Tribunalul județean recalcularea pensiei si cu acordurile din proiectare; Casa de pensii a făcut apel la CAB, unde am pierdut, recent; dar am trei foști colegi de serviciu, cu situații identice ca ale mele, dar care au câștigat la CAB în 2011, 2014 și 2016; ce cai de atac mai am și dacă am șansă de câștig, având aceste trei precedente judiciare, pe care, din păcate, la CAB, nu le-am prezentat.
Va mulțumesc frumos!
Discuție Taxa Radio
Buna ziua! LA MULTI ANI!
Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic oficial ca am de plata o asa taxa. Eu am un SRL cu sediul in apartamentul in care locuiesc si platesc taxa radio pe numele meu de persoana fizica, prin factura ENEL, tot eu fiind si administratorul sociatetii. Este firesc sa platesc la aceeasi adresa doua taxe pentru acelasi beneficiar?!
Va multumesc anticipat!
Am un vecin la etaj si din cauza infiltratiilor cu apa la baia dansului sunt inundat frecvent. L-am rugat de multe ori sa-si rezolve problema instalatiei sanitare si a inchiderii(chituirii) spatiilor pe unde se poate infiltra apa, dar nu a rezolvat problema, care persista.
Ce modalitati pot avea, ca pe cale legala sa-l oblig sa-si rezolve problema care ma deranjeaza pe mine; am incercat prin asociatia de locatari dar degeaba.
Va multumesc!