33 % fiecare asociat , deci cel care doreste sa nu m-ai fie administrator dar sa ramana asociat are impreuna cu cel de al doilea asociat majoritate (66%).
- SRL 3 asociati unul din ei este si administrator
Problema :
- administratorul care este si asociat nu m-ai vrea sa fie administrator dar nu are acceptul unuia dintre asociati care nu m-ai este de gasit , a disparut.
multumesc de raspuns ,
lichidatorul a fost numit in termenul legal de 3 luni , intrebarea mea era referitor la ce face lichidatorul daca nu se prezinta nimeni din partea societatii , care este procedura , ce face lichidatorul si exista un termen de prescriptie in cazul lichidarii in sensul ca daca nu se intreprinde nici o actiune de catre lichidator ce se intampla si in cat timp?
inca o nelamurire :
-care este procedura daca s-a numit lichidatorul si nu s-a prezentat nimeni din partea societatii la acesta , care este continuarea procedurii?
-practic societatea are un lichidator numit din 2009 martie s-au aprilie , sentinta de lichidare este din 2008
va rog sa ma lamuriti si pe mine pe romaneste , daca tatal meu vitreg a murit la succesiune vine mama mea ca sot supravietuitor si copii lui din prima casatorie , VA ROG lamuritima si pe mine cat din masa succesorala ii va ramane mamei mele , dar va rog spunetimi pe romaneste in procente total.
Multumesc pt raspuns , dar daca se poate m-ai doresc o lamurire :
- societatea a platit la data comunicarii sentintei datoriile la zi la Adm Fin. , este s-au nu supusa impozitului forfetar pe perioda cat acesta a fost introdus? (sentinta de lichidare este din 2008 si lichidatorul numit in 2009 martie)
- referitor la administrator acesta nu are bunuri pe numele sau iar societatea nu are debite s-au credite , recursul a fost facut de Adm. Fin. pentru o suma de 250 ron care a si fost platita la data somatiei.
Daca poate cineva sa ma lamureasca care este procedura in cazul unei societati lichidate in baza unei Hot Jud. care are numit un lichidator si asociatul s-au administratorul nu este gasit s-au nu da curs solicitarilor lichidatorului , mentionez ca a trecut m-ai mult de un an de la numirea lichidatorului si nu s-a intamplat nimic pana in prezent.
multumesc