Multumesc f.f. mult.
In ce sens sa dau de belea? Sunt intrebari orientative, pt. a ma pregati si pt. colaborarea cu un avocat sau un consilier de la Registrul Comertului, pt. ca peste tot sunt oameni care vor sa te pacaleasca.
Apropo, se poate cesiona si o societate care are un credit de nevoi personale? Fara garantii.
Multumesc,
cu stima,
Mioara
Buna seara,
va rog sa ma ajutati cu un model de contract cesiune societate, cu doi asociati.
Va rog sa imi mentionati, daca se folosesc Ron-ii, chiar daca societatea are capital social 2 000 000 lei, unde eu am 95 % si 5 % asociatul meu. Cum scriu acum valoarea nominala a actiunilor.
Exista o valoare minima la care se poate cesiona?
Se plateste impozit pe banii incasati? Cine suporta cheltuielile de cesiune?
Scuze daca intrebarile sunt de necunoscator, dar va rog sa ma ajutati,
cu stima,
Mioara
Buna seara,
puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.?
Multumesc,
Mioara
Multumesc mult deocamdata, ma duc sa studiez, legea,
o zi buna,
Mioara
Buna ziua,
ma puteti sfatui cum pot sa declar sau ce proceduri sunt pt. declararea falimentului? Sau ce sa fac? Am o societate de transport, la care am ajuns in imposibilitatea de a mai continua, nu mai pot platii salariile si impozitele aferente, lesing-urile, nici sa onorez plata catre furnizorii de combustibil si piese ? Datoriile sunt deja mari si sigur curg si penalitati, d-na care m-a ajutat cu contabilitatea, m-a lasat balta!
Cum sa procedez? O sa caut si aici raspunsul, dar nu am mai fost pe forum-uri, eventual, un raspuns, daca nu e prea mult si pe e-mail? "Myoararoshu@yahoo.com".
Multumesc anticipat,
Mioara.