avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Falimentul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Falimentul

Buna ziua,
ma puteti sfatui cum pot sa declar sau ce proceduri sunt pt. declararea falimentului? Sau ce sa fac? Am o societate de transport, la care am ajuns in imposibilitatea de a mai continua, nu mai pot platii salariile si impozitele aferente, lesing-urile, nici sa onorez plata catre furnizorii de combustibil si piese ? Datoriile sunt deja mari si sigur curg si penalitati, d-na care m-a ajutat cu contabilitatea, m-a lasat balta!
Cum sa procedez? O sa caut si aici raspunsul, dar nu am mai fost pe forum-uri, eventual, un raspuns, daca nu e prea mult si pe e-mail? "Myoararoshu@yahoo.com".
Multumesc anticipat,
Mioara.
Cel mai recent răspuns: Myoararoshu , utilizator 14:02, 9 Mai 2009
vedeti Legea privind procedura insolventei, legea nr. 85/2006 consolidata 2008
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21 aprilie 2006
Multumesc mult deocamdata, ma duc sa studiez, legea,
o zi buna,
Mioara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa persoana fizica. prevaleaza legea europeana? sorina maria sorina maria poate o pers fizica sa ceara declansarea proc de insolventa?dupa legile romanesti am inteles ca nu , dar dupa cele europene? (vezi toată discuția)
Lichidare firma mihaela daniela mihaela daniela buna ziua!am si eu o rugaminte cine m-ar putea ajuta cu o problema am o firma de comert pe care as vrea sa o inchid dar nu stiu cum sa procedez deoarece am ... (vezi toată discuția)
Societate dizolvata-restante la buget-hotarare definitiva pentru executare fost administrator-unic asociat ContSters284295 ContSters284295 Am sechestru pe apartament pentru o datorie rezultata in urma dizolvarii, falimentului societatii la care am fost asociat unic. Hotararea este definitiva. Ce ... (vezi toată discuția)