avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate muraruioana

Activitate muraruioana

Buna seara.Am si eu niste nedumeriri.Intai as vrea sa spun ca sunt studenta la zi.Inca din scoala generala,de cand a murit tatal meu primesc pensie de urmas.Intre timp m-am casatorit.precizez ca nu detin alte venituri in afara acestei pensii,si implicit nu am carte de munca.Voiam sa ntreb daca m-am casatorit mai pot primi pensia??Si o a doua intrebare ar fi legata de indemnizatia primita de mamici.Am un bebe de 1 luna si stiu in mod cert chiar de la starea civila ca datorita faptului ca sunt studenta pot primi indemnizatie.Insa ce nu stiu nici dumnealor este ca in cazul in care primesc in continuare pensia,atunci voi putea primi si indemnizatie?Sau trebuie sa aleg una din ele?Dumnealor spun ca s-ar putea sa pot primi deoarece pensia nu este considerata venit.Astept raspuns.Va multumesc
Răspuns la discuția Buna-divort
As vrea sa mai intreb ceva.As dori ca acest copil sa nu aibe legatura cu el,nu vreau sa l recunoasca,deoarece nu am nevoie de scandal toata viata.Exista o astfel de posibilitate?Sa se faca cumva ca el sa nu aibe nici un fel de treaba cu copilul.
Răspuns la discuția Buna-divort
In ceea ce privesc amenintarile respective,sunt scrise pe meesenger si salvate.Iar martori am,inclusiv mama are care a fost atacata de aceasta femeie chiar in fata blocului.
Discuție Buna-divort
Am si eu o mare problema.Incep prin a spune ca sunt insarcinata in 6 luni si casatorita de 1 an.Sotul mai are 2 copii dintr un concubinaj.De curand am cumparat un apartament(singurul bun comun).Dar tot de curand am aflat ca inca mentine relatia cu fosta femeie.Sunt amenintata atat de unul cat si de celalalt.Ea ma ameninta ca ma omoara si nu stiu ce mai face,Imi deranjeaza familia cu scandaluri,iar el ma ameninta la fel cand discut subiectul de divort.Vreau totusi sa divortez si as vrea sa mi spuneti dc exista posibilitatea asta in timpul sarcinii.Si ce trebuie sa fac,mai exact ce pasi sa urmez?Multumesc
Răspuns la discuția Divorþ
Buna ziua,si eu intampin o problema similara.Sunt casatorita de 3 luni si vreau sa ma descotorosesc cat mai repede.M-am saturat de tot.Aveam o relatie de 4ani si jumatate care din nefericire s-a concretizat prin casatorie in urma cu 3 luni.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ca sa divortez?cat dureaza?Si stiu sigur ca el nu va accepta,dar eu asta vreau,cum pot rezolva?
Nu avem bunuri comune si nici copii.Multumesc
Camelia nu vreau sa te descurajez dar tu esti cea care a gresit.Degeaba te simti potrivita trebuie sa ai simtul realitatii au fot fete mai bune,poate nu castigatoare dar printre altele au fost mai bune decat tine.Si eu sunt concurenta ca si tine si nu m am simtit ofensata.Nu mai acuza procinema-ul de nesansa ta,din contra ti-au acordat o sansa pe care n-o meritai.Ai avut 10000 de voturi intr-o saptamana ceea ce e imposibil,nu poti avea atatia prieteni.Daca s-ar fi respectat regulamentul ai fi fost descalificata cum au fost si alte fete in semifinala pentru frauda la vot.Asa ca nu mai acuza.ni s-a oferit tuturor o ansa,o alta sansa,si fii sigura ca daca ieseai tu cu cele 10 000 de voturi acumulate intr-o saptamana batea la ochi si la fel de sigura sa fii ca ne revoltam toate.Nu mi-o lua n nume de rau dar asta e situatia.Sunt in concurs din noiembrie si cunosc situatia.Ioana Muraru