avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate Qoru

Activitate Qoru

Si ce se intampla in cazul neprezentarii maine la garda financiara?
Atat eu cat si mama mea avem cate o firma si amandoua cu probleme.
-Firma mea a fost deschisa in martie 2008 si de atunci nu am facut nici un act contabil, dar am avut activitate pe firma doar pana in septembrie 2008.
-Firma mamei mele este deschisa din 2004 si fara activitate din aprilie 2008. din ianuarie 2007 nu a mai facut nici un act contabil pana in prezent.
as dori daca se mai poate sa le aduc la zi pt a le inchide si totodata as dori sa stiu care ar fi costurile?

va multumesc
Am o firma din 2004 pe care am incetat activitatea in aprilie 2008 dar fara sa anunt. Din Ianuarie 2007 nu am mai contabilizat nici un act ne depunand nici la circa financiara nimic. De curand am primit somatie de plata de la un furnizor deoarece nu am platit o factura. Furnizoru mi-a facut sesizare atat la circa financiara cat si la politie. Am fost la un inspector al garzi financiare si am primit o invitatie in care cere toate actele din 2007 pana la data actuala. Ce as putea sa fac ca sa mai aman prezentarea pana rezolv cu actele?
Sunt asociatul unei firme care are datori catre furnizori. As vrea sa o inchid dar nu stiu cum si dak pot.