avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Am nevoie de contabil pentru 2 firme cu probleme
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Am nevoie de contabil pentru 2 firme cu probleme

Atat eu cat si mama mea avem cate o firma si amandoua cu probleme.
-Firma mea a fost deschisa in martie 2008 si de atunci nu am facut nici un act contabil, dar am avut activitate pe firma doar pana in septembrie 2008.
-Firma mamei mele este deschisa din 2004 si fara activitate din aprilie 2008. din ianuarie 2007 nu a mai facut nici un act contabil pana in prezent.
as dori daca se mai poate sa le aduc la zi pt a le inchide si totodata as dori sa stiu care ar fi costurile?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 07:53, 31 August 2009
V-ar trebui un lichidator expert contabil. In domeniile de acest gen, de inalta specializare, costurile sunt mai mari decat daca v-ati zugravi casa sau v-ati pune faianta in bucatarie. In situatia in care nu va permiteti asemenea costuri, nu faceti nimic si societatile vor fi dizolvate de catre Oficiul Registrului Comertului pentru nedepunerea situatiilor financiare contabile.
In sensul celor enuntate de useul qoru , fiind purtator de scris si pentru mama lui, ANAF-ul prin directiile din teritoriu isi rezerva dreptul sa ceara ceea ce i se cuvine, adica taxe si impozite, pentru acel Buget consolidat al Romaniei! Insolventa este un lucru bun in contradictoriu cu falimentul!
tudorioan a scris:

In sensul celor enuntate de useul qoru , fiind purtator de scris si pentru mama lui, ANAF-ul prin directiile din teritoriu isi rezerva dreptul sa ceara ceea ce i se cuvine, adica taxe si impozite, pentru acel Buget consolidat al Romaniei! Insolventa este un lucru bun in contradictoriu cu falimentul!

Nu s-a specificat ca au datorii la stat. Doar atunci afirmatia de mai sus e valabila.
Qoru a scris:

Atat eu cat si mama mea avem cate o firma si amandoua cu probleme.
-Firma mea a fost deschisa in martie 2008 si de atunci nu am facut nici un act contabil, dar am avut activitate pe firma doar pana in septembrie 2008.
-Firma mamei mele este deschisa din 2004 si fara activitate din aprilie 2008. din ianuarie 2007 nu a mai facut nici un act contabil pana in prezent.
as dori daca se mai poate sa le aduc la zi pt a le inchide si totodata as dori sa stiu care ar fi costurile?

va multumesc

:offtopic: Interventie moderator:
Va rog, pentru astfel de intrebari contactati in privat unul din consultantii inscrisi in forum.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia de proprietari alexzander80 alexzander80 Recent am intrat intr-un joc de-a soarecele si pisica cu asociatia de proprietari. Problema este urmatoarea: in subsolul blocului s-a fisurat o conducta si ... (vezi toată discuția)
Incepera activitatii unei firme... vsadovici vsadovici buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma ghiumusa ghiumusa buna ziua, ce se intampla daca nu inchid o firma care nu are nici un angajat, nici o activitate,nici o datorie; costurile sant mari la un contabil si m-am ... (vezi toată discuția)