avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inchiderea unui S.R.L. cu datori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inchiderea unui S.R.L. cu datori

Sunt asociatul unei firme care are datori catre furnizori. As vrea sa o inchid dar nu stiu cum si dak pot.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:53, 12 Mai 2009
Declarati ca sunteti insolvabil.
Formulati cerere de declansare a procedurii generale de insoventa..sau solicitati chiar declansarea falimentului prin procedura simplificat si numirea unui administrator/lichidator judiciar agreat de dumneavoastra. Daca nu va exprimati optiunea cu privire la numirea unui administrator/lichidator judiciar agreat, instanta va numi unul din ofertele depuse la cererea dumneavoastra de declansare a procedurii.
atentie insa la posibilitatea atragerii raspunderii patrimoniale personale a administratorului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si raspunderea administratorului cl1981 cl1981 Buna ziua. Sunt adminitratorul unui srl cu datorii la ANAF de aprox 65.000, cu imobil pe numele meu si al sotului dar si auto pe numele sotului. Sotul este ... (vezi toată discuția)
Afp da in judecata administratorul dupa pronuntarea definitiva a falimentului societatii CRISAR CRISAR Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti asupra legitimitatii actului de a aduce in fata instantei a unui administrator si asociat unic al unei s.r.l. dupa ce ... (vezi toată discuția)
Faliment maryanro maryanro Buna seara, Am si eu o situatie daca societatea X care are 2 actionari, 50% cu 50%, unul este administrator si declara societatea in insoventa ca are ... (vezi toată discuția)