avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Activitate egivandor

Activitate egivandor

Răspuns la discuția Vanzare spatiu
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Discuție Vanzare spatiu
Buna ziua!Firma are in proprietate un spatiu comercial pentru care am gasit cumparator persoana fizica.Firma este in inactivitate temporara din 2015,am fost platitor de TVA.Reactivez firma ca sa pot sa vand spatiul si sa trec apoi la lichidare voluntara.Intrebarea este daca la vanzarea spatiului,care este constructie veche eliberez factura cu TVA sau nu?Multumesc.
Discuție Logout
Nu ma pot loga afara=pur si simplu nu se intimpla nimic daca dau click pe "Logout"!?
Numai bine,
egivandor
Răspuns la discuția Radiere din ROI
Multumesc frumos.
Discuție Radiere din ROI
Inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari in 2010.Cu activitate in 2010 si 2011(ultima operatiune in august 2011).In 2012 pina acum nu am reusit nimic.Voi fi radiat din oficiu incepind cu luna august 2012?
Este OK acum,a fost o schimbare spre mai bine...multumesc si =D>
Răspuns la discuția In sfarsit ! Apar clarificari
Este apocalipsa deja...ieri pe site-ul MF apare postat si semnat de catre Emil Boc proiectul criminal si acum 15 minute in parlament tot Emil Boc="...proritar regindirea impozitului forfetar pentru a se aplica numai pe domeniile cu risc de evaziune fiscala..."(???) Una semnam-alta spunem-si astfel ajungem in jungla!!! X-(:(
Propuneri moderatori :
Mihai Grigore
2007_rozi
ANGIF
mult succes si =D>
Nu...BF pina la 100 lei,din 01.01.2009 este alta poveste.
Bon fiscal pentru carburant din iulie a.c. obligatoriu insotit de factura fiscala;statiile fiind obligate sa si elibereze pentru firme!De o jumatate de zi incerc sa gasesc baza legala a acestei "masuri" dar nici un rezultat pina acum...poate cineva este mai destept decit mine sau mai iute si gaseste sau stie ceva!?
Buna ziua,
Din senin a aparut un zvon puternic conform caruia incepind cu 01.07.2009 este obligatoriu pentru deducerea in contabilitate ca bonul fiscal pentru carburanti trebuie sa fie insotit si de factura fiscala!!??
Este adevarat si a aparut ceva nou,astfel nu este suficient numai bonul fiscal pentru carburanti?
Multumesc anticipat pentru raspuns,