[am uitat sa specific ca tatal nostru este decedat de un an si doua luni,iar despre bunica(mama tatalui)la fel nu avem nici macar o copie dupa certificatul de deces deoarece il detine sora tatalui.nu ne afecteaza la succesiune acest fapt?
Buna ziua.am o problema de rezolvat si nu stiu unde sa ma duc mai intai.tatal meu si bunica mea(mama tatalui)au cumparat impreuna o garsoniera in anul 2000.cand sa cumparat garsoniera parintii mei era casatoriti,dupa un timp au divortat,nu sa facut partaj la aceasta garsoniera.bunica fiind vaduva.in contractul garsonierei este trecut asa numele tatalui meu casatorit cu mama mea si bunica-vaduva.tatal a decedat anul trecut(2009)bunica(mama tatalui)luna aceasta(19octombrie)eu mai am un frate.tatal meu mai are o sora.noi copiii tatalui nu avem original sau duplicat dupa contractul garsonierei,originalul detinindu-l sora tatalui nostru.avem doar copie.noi nu putem face succesiunea dupa decesul tatalui din acest motiv lipsa de contract original.sora tatalui nu vrea sa ne dea originalul ptr a ne face succesiunea.unde ne puteti indruma a ne duce prima data sa putem detine un act,,original,,ptr succesiune sau ce avem de facut?stiu ca si sora tatalui nostru ar fi mostenitoare dupa mama ei(mama tatalui).VA MULTUMESC!
in cazul in care nu se face succesiunea in timp scurt si bunica ,,decedeaza,, ce se va intimpla cu aceasta garsoniera mostenitori etc?o alta nelamurire a mea:bunica poate face acte de vinzare cumparare intre ea si fiica ei,acum ne mai fiind in viata tatal meu ?va multumesc!
buna ziua.in anul 2000 sa cumparat o garsoniera pe numele tatalui meu si mama lui.in acte sant trecuti in ordinea urmatoare:numele tatalui meu specificandu se si numele mamei mele ca fiind casatoriti(in prezent divortati) si bunica vaduva.la divortul parintilor mei nu sa facut partaj la aceasta garsoniera doar la apartamentul lor.tatal meu a decedat aceasta luna pe 12,bunica(mama tatalui meu)cere sa se faca succesiune la garsoniera.noi santem doi copii la parinti(fiica si fiu)majori,iar tatal meu mai are o sora.nelamurirea mea sau a noastra ca fiind copiii tatalui meu este ptr ce vrea bunica sa se faca succesiune la garsoniera si noi copiii ce avem de facut in cazul acesta.va multumesc!
buna ziua.parintii mei sant divortati din anul 2006,din care tatal meu era uzu fruct.spun ca era de oarece a decedat luna aceasta pe 12.dupa cate stiu odata cu decesul uzului fruct cad si drepturile lui.santem doi copii majori la parinti,eu fiind fica locuiam cu parintii,acum ca tatal meu nu mai este locuiesc doar cu mama in apartament.intrebarea mea este daca mama nu mai vrea sa locuim impreuna in acest apartament ma poate da afara?noi copiii nu avem nici un drept de a locui cu ea daca ea nu vrea?(nu ma intereseaza alte drepturi de cat sa stiu daca prin lege ne poate da afara sau putem ramine in apartament).va multumesc
si in cazul asta ce am de facut?ok ma duc,dar in declaratie ce as putea spune?faptul ca cei doi politisti m au rugat a scrie in locul tatalui meu (tatal ne putand scrie) si acum,cum eu am scris declaratia si am asistat la audiere stiu ceea ce am scris ca fiind spuse de politist si afirmate de tatal meu?(vrei sa faci un bine si iti complici viata,asa este in tara noastra)va multumesc
va multumesc tuturor,nu ascund nimic,fapt fiind,ca in anul in care sa inceput anchetarea tatalui meu nu eram in tara si chiar nu cunosc detalii doar cele spuse de politisti si ceea ce sa vorbit azi in incinta circii de pol ca eu fiind cea care scria declaratia tatalui meu.va multumesc
buna ziua.astazi tatal meu a fost cautat acasa de organele de politie slatina cu niste probleme mai vechi.santem din bucuresti.eu fiind fica si fiind draguta am invitat politia in casa,au vorbit cu tatal meu dupa care l au rugat pe tata a merge la politia de sector de care apartinem ptr a recunoaste o persoana din fotografiile politiei dupa care tatal meu a spus ca are o durere de mana dreapta si nu poate da nimic scris,insa cei doi politisti m au rugat sa merg eu,,doar,,deci subliniez doar a scrie in locul tatalui meu.am fost de acord.am mers am scris o declaratie in locul tatalui bine inteles cu tatal meu de fata dupa care am iesit din circa de pol asteptandu l pe tata.dupa un timp lung a iesit si tatal meu dar insotit de un politist civil care mi a cerut nr de telefon ca il vrea politistul de ancheta din acea circa ptr a ma suna sa dau si eu declaratie.am intrebat ptr ce anume?ca nu am nici o legatura cu ceea ce il ancheteaza pe tatal meu si acel politist mi a raspuns ca:anchetatorul vrea sa stie anumite detalii(care eu nu cunosc acele detalii care anchetatorul ar vrea sa le afle)mi sa mai spus ca maine sau cel tarziu poimaine voi fi sunata de acel anchetator.intrebarea mea este voi avea probleme?in cazul in care refuz a ma duce sa dau declaratie sau mai stiu eu ce mi se poate intimpla ceva?mii de multumiri(sant speriata)
ok.am inteles ca acest domn ar vrea sa se casatoreasca cu mama mea ptr ai ramine mamei mele pensia lui,ca fiind pensie de urmas sau ceva de genul.bine asta in cazul in care el va deceda inaintea mamei mele si ea va fi de acord sa se casatoreasca cu el.cum si el are doi copii majori si se va casatorii cu mama mea este adevarat ca i va ramine mamei mele pensia lui?va multumesc