avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate kyry

Activitate kyry

firma fostului sot refuza plata pensiei alimentare lui ii opreste bani din decembrie 2015 nu a mai virat bani in aprilie2016 a intrat in insolventa
Buna seara! In 2013 februarie am vandut o masina, am radiat-o de la Directia Taxe si Impozite Locale, dar din pacate in Romania nu exista legatura intre institutiile Statului, asa ca in consecinta la sfarsitul anului 2013 am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru rovinieta! Am facut cerere de anulare a contraventiei, am inregistrat-o la Judecatoria competenta! Acum am primit si intampinarea din partea intimatului, la care trebuie sa formulez un raspuns! In intampinare scrie despre contractul de vanzare cumparare nu este valabil daca nu sa facut radierea masini la serv inmatriculari autol! Mentionez ca am incheiat contractul la o firma autorizata pentru a incheia contracte de vanzare cumparare auto ! Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa mi se anuleze procesul verbal ! Multumesc !
Locuiesc in ploiesti la apartament situat la parter iar pe sub fereastra mea trece o aleie cum as putea forta primaria sa desfiinteze acesta aleie.E atat de aproape ca trecatori se uita la mine in casa iar noaptea i-mi bate in geam,se opresc in fata geamului si vorbesc tot timpul
Răspuns la discuția acuzat conf.art254 cp
am fost retinut de plo la vrificare gestiuni sa gasit un plus de 20 lei eu am declarat ca ii am de la o cunostinta aceasta a decalarat la pol ca ia mi a dat dar la parchet a schimbat decaratia .A declarat ca a zia cum im spus eu.
sunt cercetat in leg cu luare de mita sunt conductor tren [nas pe tren] nu are nici un martor .Acum ma acuza ca am influentat martori pentru acst lucru ce pot pati.