avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalacrea intimitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalacrea intimitati

Locuiesc in ploiesti la apartament situat la parter iar pe sub fereastra mea trece o aleie cum as putea forta primaria sa desfiinteze acesta aleie.E atat de aproape ca trecatori se uita la mine in casa iar noaptea i-mi bate in geam,se opresc in fata geamului si vorbesc tot timpul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:07, 20 Februarie 2010
Daca ati incerca sa montati , cu acordul primariei, un gardut? Asta ca un compromis din partea lor, daca doresc sa isi pastreze aleea .Sa fie la o distanta apreciabila de fereastra dvs. , astfel incat sa nu mai poata privi inauntru sau sa va bata in geam .
Sa fortati primaria este putin probabil. Mai bine incercati sa ajungeti la o intelegere cu ei in vederea rezolvarii acestei probleme.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
ContSters119945, utilizator
Este foarte complicata problema dvs.Trebuie analizate multe aspecte.
Este vorba de un drum public de interes general.
Puteti incerca un proces dar numai daca exista solutii concrete pentru mutarea aleii si cu respectarea interesului general.
Insa procesul este din cele scumpe si nu cred ca o sa vreti sa va judecati cu avocat.
Fara avocat nu aveti nicio sansa sa obtineti castig de cauza.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu simioana1 simioana1 buna seara, imi cer scuze pentru deranj, sunt o femeie singura si de cateva luni am o problema uriasa. Acum circa 10 luni am cunoscut un barbat pe care ... (vezi toată discuția)
Cu respect va rog sa-mi mai dati un sfat Daniel35 Daniel35 Un prieten al meu a imprumutat o suma de bani de la un individ,am inteles ca 600 ron pentru care trebuia sa inapoieze 1500.... O nebunie care insa nu s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Furt din birou CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna dimineata Am avut si eu urmatoarea problema: Am inchiriat un spatiu de la Home Design Mall (Dr Taberei). In luna august (mai precis 26.08.2008) a trebuit ... (vezi toată discuția)