sunt cercetat in leg cu luare de mita sunt conductor tren [nas pe tren] nu are nici un martor .Acum ma acuza ca am influentat martori pentru acst lucru ce pot pati.
Daca veti fi gasit vinovat pt luare de mita si daca deasemenea se va dovedi ca ati influentat potentialii martori, puteti raspunde deasemenea penal pt art. 261 C. penal-incercarea de a determina marturia mincinoasa( inchisare de la 3 luni la 2 ani sau amenda) .Insa nu ne frurnizati suficiente detalii , asa ca nu va putem spune decat ceea ce prevede legea.
am fost retinut de plo la vrificare gestiuni sa gasit un plus de 20 lei eu am declarat ca ii am de la o cunostinta aceasta a decalarat la pol ca ia mi a dat dar la parchet a schimbat decaratia .A declarat ca a zia cum im spus eu.
Un singur martor,este insuficient pentru a rezista infractiunile invocate.
La o eventuala confruntare cu ce probeaza martorul ca la-ti influentat si mai ales,inteleg ca este si singurul care sustine ca va dat bani..Prea putine elemente...?
Lai cautati ceva...:)cu siguranta organele de cercetare vor cauta
am fost retinut de plo la vrificare gestiuni sa gasit un plus de 20 lei eu am declarat ca ii am de la o cunostinta aceasta a decalarat la pol ca ia mi a dat dar la parchet a schimbat decaratia .A declarat ca a zia cum im spus eu.
Ar trebui sa va angajati avocat care sa vada dosarul penal.
Prea mult nu cred ca o sa va coste.