avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters89961

Activitate ContSters89961

Buna ziua,as avea si eu o intrebare cum trebuie sa procedez pt a intra in posesia foii mele de internare-externare de la spitalul Polizu din anul 1975 pe la mijlocul lunii aprilie? In acea perioada am dat nastere la un copil prematur viu de 1,400kg fiind in luna a 8 a de sarcina.Mi-am vazut copilul a doua zi ,l-am tinut si in brate.,dar dupa 3 zile o asistenta m-a intrebat de ce nu mi-am facut externarea...Eu am intrebat-o atunci de ce si mi s-a spus "Copiul tau a murit acum trei zile" doar atat...Nu mi-am vazut copilul mort nu am semnat nimic pt incinerarea lui in cazul cand ar fi murit.Eu simt ca acest copil traieste...Mesajul primit la o emisiune tv din partea unei doamne de putin timp m-a facut sa cred ca poate...Mesajul suna cam asa."... ...m-ai bine va-ti interesa de copii furati din spitalul Polizu in perioada...Aceasi perioada cand am nascut eu. Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Sunt propietara locuintei
Parerea mea despre acest Forum? Daca ai o problema este un loc unde poti cere o parere si chiar numai lucrul acesta inseamna mult ,poate ma refer la persoana mea... nu stiu ...Referitor la sfatul sa nu iau in considerare la tot ce se spune,inseamna ca suntem o familie si ne purtam de grija...E un lucru bun ...Si sa raspund la intrebare : eu sunt titularul contractului de construire/cumparare a apartamentului ...Intr-adevar cind voi incepe demersurile pt a-mi face putina ordine in acte voi tine cont de sfaturile primite ,ca idee,si pot spune chiar ca mi-au fost de ajutor... Va doresc in continuare s-o tineti tot asa.Va multumesc
=D> Asa voi face multumesc pt sfat
Mentionez : copii nu sunt de acord pt vanzarea apartamentului pt a-mi putea cumpara o garsoniera nu-mi ramane decat sa stau in bucatarie ,spatiul comun .Nu cred ca merit doar atat dupa atatia ani de sacrificiu tinand cont si de starea mea de sanatate. Ce-mi ramane de facut?
Buna ziua, va multumesc pentru ajutorul dat, dupa cum inteleg nu ar mai fi nimic de facut legal pt a dovedi ca eu am participat cu o suma mult mai mare in cumpararea apartamentului pt ca in legatura cu bunurile mobile dobandite in timpul casatoriei nu se mai poate pune in discutie ,acele bunuri nu mai exista.In legatura cu copiii : baiatul este nascut in timpul casatoriei 1979 iar fetita dupa desfacerea casatoriei in 1988 fiind recunoscuta de fostul sot. Nu a existat nici o conventie intre mine si copii privind anumite obligatii asumate de ei in schimbul sumelor achitate de mine, in acea perioada copiii fiind minori 17 si respectiv 7 ani. Am fost singurul lor reprezentat legal al copiilor pe perioada minoratului dupa decesul tatalui neexistand nici o hartie in sensul acesta stiu dar atat ca au beneficiat de pensie de urmas .Inteleg ca nu pot lua nici o hotarare in legatura cu administrarea apartamentului fara acordul lor. Atunci eu ce drepturi am ? Tinand cont ca am 54 de ani pensionata pe caz de boala avand nevoie de spatiul meu ...
Exista vreo posibilitate de a ma justifica ca eu ca propietar am contribuit cu o suma mult mai mare la achitarea apartamentului ,dupa divort am platit singura ratele 10 ani plus cheltuielile de inmormantare au fost suportate de mine desi fostul sot nu locuia la mine? Multumesc anticipat
Pt cetatenii romani cu domiciliul in strainatate... In primul rand ai nevoie de cel putin 5 ani pt a putea primi pensie de la italieni... In rest am cunoscut viata celor plecati pt o viata mai buna .M-au speriat romanii care se imbulzeau pt o lingura de mancare si un brat de haine date pe gratis de la inimosul Caritas ,org de pe langa biserica catolica care ajuta oamenii la necaz si se debarasau de toate alimentele expirate... Numarul romanilor a depasit toate asteptarile...romani pe la toate Caritasurile ...romani prin toti boschetii... romani cu multe sticle...miros de roman...Am cunoscut si romanca ,asistenta medicala care si-a cumparat un apartament aproape de spitalul unde lucra pt a putea lucra urmatorii 30 de ani non stop pt a-si putea achita ratele... si as mai avea multe de spus...Apropo nu am facut niciodata parte dintr-un partid... Am vb de Italia .
Da mi s-a atribuit apartamentul propietate comuna cu fostul sot pt care am platit inca 10 ani pana la achitarea ratelor , iar la decesul acestuia ca mama buna ce sunt am achitat toate cheltuielele pentru inmormantare pt nu a-mi reprosa copiii ... cred ca mai trebuie fostul sot sa-mi mai dea ceva despagubiri...
Precizez: 1981-cumpar impreuna cu sotul apartamentul eu sunt propietarul el copropietar, in 1987 divortam mi s-a atribuit folosinta locuintei propietate comuna si s-a dispus evacuarea paratului in 1996 fostul sot decedeaza Din casatorie rezulta primul copil dupa divort al 2-lea care este recunoscut de acesta Doresc sa iau legatura cu un avocat pentru a sti exact situatia Legal sau moral nu vreau sa fac probleme copiilor inca cred in ei ca nu-mi vor face probleme dar vreau sa-mi pun toate problemele la punct Va multumesc
roxanel,iti multumesc pt ca ai citit cu atentie mesajul pe care l-am trimis in sfarsit am gasit si eu un Forum unde poti afla raspunsurile la intrebarile care te preocupa,sper ca legal sa fie totul asa cum mi-ai spus.Iti doresc numai bine.