avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce s-a intamplat cu copilul meu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce s-a intamplat cu copilul meu?

Buna ziua,as avea si eu o intrebare cum trebuie sa procedez pt a intra in posesia foii mele de internare-externare de la spitalul Polizu din anul 1975 pe la mijlocul lunii aprilie? In acea perioada am dat nastere la un copil prematur viu de 1,400kg fiind in luna a 8 a de sarcina.Mi-am vazut copilul a doua zi ,l-am tinut si in brate.,dar dupa 3 zile o asistenta m-a intrebat de ce nu mi-am facut externarea...Eu am intrebat-o atunci de ce si mi s-a spus "Copiul tau a murit acum trei zile" doar atat...Nu mi-am vazut copilul mort nu am semnat nimic pt incinerarea lui in cazul cand ar fi murit.Eu simt ca acest copil traieste...Mesajul primit la o emisiune tv din partea unei doamne de putin timp m-a facut sa cred ca poate...Mesajul suna cam asa."... ...m-ai bine va-ti interesa de copii furati din spitalul Polizu in perioada...Aceasi perioada cand am nascut eu. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 16:06, 25 August 2010
adresati-va conducerii spitalului, sa vedeti daca va pot cauta fisa in arhiva lor.
ar fi bine sa faceti o cerere catre spital sa verifice in arhiva lor. f ciudat cazul dvs!
Poate nu stiati de cazurile din SUA cand copii erau 'recrutati' la nastere de 'autoritati' pentru a fi folositi de catre diverse organizatii inclusiv cu statut militar.
N-am auzt de asa ceva in Romania inca, dar nu exclud posibilitatea.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
BX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu - copil declarat decedat emanuela1963 emanuela1963 In anul 1983 la data de 8 ianuarie am nascut un baiat prematur si am stat cu acesta timp de 3 saptamini pt a lua in greutate am primit acceptul sa il declar pt ... (vezi toată discuția)
Copil furat in maternitate dragossterpu dragossterpu Copil furat in maternitate. Parintii au primit documente false si nu stiu nimic despre copil (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de deces dupa ce termenul legal sa depasit . mihalcu mihalcu Buna ziua Am o problema pe care am produs-o eu din necunostiinta . In urma cu mai multi ani sotia mea a nascut un copil , eu , bucuros am scos repede ... (vezi toată discuția)