Buna ziua,as avea si eu o intrebare cum trebuie sa procedez pt a intra in posesia foii mele de internare-externare de la spitalul Polizu din anul 1975 pe la mijlocul lunii aprilie? In acea perioada am dat nastere la un copil prematur viu de 1,400kg fiind in luna a 8 a de sarcina.Mi-am vazut copilul a doua zi ,l-am tinut si in brate.,dar dupa 3 zile o asistenta m-a intrebat de ce nu mi-am facut externarea...Eu am intrebat-o atunci de ce si mi s-a spus "Copiul tau a murit acum trei zile" doar atat...Nu mi-am vazut copilul mort nu am semnat nimic pt incinerarea lui in cazul cand ar fi murit.Eu simt ca acest copil traieste...Mesajul primit la o emisiune tv din partea unei doamne de putin timp m-a facut sa cred ca poate...Mesajul suna cam asa."... ...m-ai bine va-ti interesa de copii furati din spitalul Polizu in perioada...Aceasi perioada cand am nascut eu. Va multumesc anticipat
Poate nu stiati de cazurile din SUA cand copii erau 'recrutati' la nastere de 'autoritati' pentru a fi folositi de catre diverse organizatii inclusiv cu statut militar.
N-am auzt de asa ceva in Romania inca, dar nu exclud posibilitatea.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010 BX, utilizator