Buna ziua, am si eu o problema, am facut o constructie pentru o statie GPL, constructia s a desfasurat in regie prorpie, acum ca am terminat am nevoie de proces verbal de receptie. Eu stiam ca trebuie semnat de cineva din priamrie, acel cineva are o problema si este in concediu pana in ianuarie, nu exista altcineva care sa ii tina locul si l a telefon a spus ca nu are timp de mine, fiind foarte nepoliticos(nefiind prima data). Primarul mi a spus ca procesul verbal de receptie poate fi intocmit de firma constructoare( eu am construit in regie propie).
Pana la urma cine mi l poate da? Eu nu pot sa astept pana in ianuarie cand se intoarce functionarul, daca va vrea si atunci dupa atitudinea care mi a afisat o, eu trebuie sa il declar punct de lucru si nu am cum altfel la camera de comert cerandu mi procesul verbal de receptie.
va multumesc anticipat.
Am intentionat sa deschid o statie gpl, mi au luat 6 luni si multi bani obtinerea avizelor, acum cand deja am construit electrica imi spune ca nu ma poate bransa pentru ca nu am 15 metri distanta fata de fire.( firele electrice mentionez trec pe mai multe terenuri, inclusiv al meu). Cu ce sunt eu vinovata ca ei au pus stalpii pe terenul meu, nu am fost despagubita, nu cred ca s a luat in considerare opinia proprietarului cand s au tras firele( nu stiu daca e vreo lege care sa le permita, nu am cunostiinta de cauza). Acum cand eu am ridicat deja constructia nu am 15 metri pentru ca proiectantul de la care iau skidul GPL a lucart dupa normativul dansului ( a proiectat mai multe statii dupa acesta), normativ care impune o distanta de 10 m. Acum eu sunt in imposibilitatea de a deschide dupa ce am facut investitii majore in special in toate autorizatiile. Primul aviz mi l au eliberat cei de la electrica cu conditia sa se repsecte distanta, eu distanta cui sa mai respect daca exista in tara asta mai multe normative pe aceasi tema.Acum vreau sa mut skid ul in spatele liniilor electrice unde am 30 de metri chair 34 din care 15 metri las distanta pe care o cer ei, 8 metri de la proprietatea cealalta si 2 metri pe care sta butelia. Imi spun ca nici acolo nu se poate nejustificandu se. Eu ce pot face? Spuneti mi daca este ceva de facut pentru a putea merge la un avocat aici in Buzau, daca exista vreun temei legal prin care pot rezolva problema.
Multumesc anticipat si va rog sa imi scuzati eventualele greseli de ortografie
dupa cum am mai spus problema este ca eu deja am dat o multime de bani pe autorizatii si acum nu imi permit sa stau prin tribunale din motive sa zicem neintemeiate.
Eu nu locuiesc cu dansa deci nu am cum sa produc aceasta ingratitudine si din pacate nici nu am prea mult timp sa trec pe acolo, insa ingratitudinea se pare ca vine din partea dansei pentru ca verisoarele mele au sfatuit o sa imi dea si mie dupa ce aceasta in prealabil a vrut sa le dea tot lor ( mentionez ca le mai daduse )
pai eu nu sunt de vina pentru discutii si acestea sunt minore, insa ea le a dat si celorlati nepoti verisoarele mele au considerat ca e corect sa imi dea si mie.
Problema e ca eu incep sa construiesc acolo
Mi am luat deja avizele
Si inca ceva daca se poate, in cat timp se face recurs dupa solutionarea unui caz?
pai eu nu sunt de vina pentru discutii si acestea sunt minore, insa ea le a dat si celorlati nepoti verisarele mele au considerat ca e corect sa imi dea si mie.
Problema e ca eu incep sa construiesc acolo
Mi am luat deja avizele
Buna ziua, am si eu o intrebare.
Bunica mea mi a facut un act de donatie pe un teren.
Actul s a facut la notar fara nici o clauza.
Acum problema este ca bunica locuieste cu parintii mei si au avut unele discutii si ma tem ca din aceasta cauza a amenintat ca va strica actul pe care mi l a facut?
Este posibil?