avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate narcyson3

Activitate narcyson3

Răspuns la discuția Permis anulat, consecinte
va multumesc! cineva a spus ca este redobandire.deci inseamna ca imi iau permisul inapoi ....oricum va multumesc frumos
buna ziua ,am si eu o intrebare! o persoana care si-a redobandit permisul , anterior anulat in urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva , este asimilat categoriei de soferi incepatori sau ii este recunoscuta vechimea de pe fostul permis ? Va multumesc
Răspuns la discuția Accident de munca!
am inteles..tin sa mentionez ca patronul se afla la locul accidentului si chiar el ma transportat la spital.
.....la spital nu mi sa luat nici o declaratie.
Răspuns la discuția Accident de munca!
daca imi puteti spune unde trebuie sa merg sal declar mai exact .Va multumesc
Buna ziua.La sfarsitul lunei trecute mai exact pe 24 ian.2014 am suferit un accdent la munca destul de grav mai exact sectionare a 2 degete prin strivire din vina altui coleg de la alta firma. am fost dus la spital unde bine inteles pe moment nu am spus exact ce sa intamplat asta intamplanduse in provincie langa sibiu am am venit imediat in bucuresti unde de altfel si locuiesc,aici am ajuns la spital unde am suferit o interventie chirurgicala.acum o saptamana am fost externat,bineinteles timp de cel putin 2luni nu am sa fiu apt de munca.Intrebarea mea este cum pot declara accidentul acum? este pt prima data cand ma lovesc de asa ceva si nu stiu cum sa actionez.am aflat ulterior ca patronul nu la declarat accident de munca si acum observ ca ma evita ex (ca vb cand vin...ca am sa te sun...ca iti trimit ceva bani etc..etc) Firma este din bucuresti si se ocupa cu constructii.Va multumesc!
Discuție cazier
Buna ziua.Va rog sa-mi ziceti daca este normal dupa 13 ani de la o codamnare cu suspendare sa mai am cazier?Fiind nevoit sa schimb locul de munca mi sa solicitat cazier.dupa ce am scos cazieru am descoperit ca apar cu cazier(Condamnat 1 an inchisoare cu suspendare conditionata cf.art. 81,82 CP part.art. 208 CP prin sentinta penala 847/17.04.1977 targoviste) eu locuiesc in bucuresti.porblema este ca eu am mai scos cazier cu cativa ani in urma si culmea ca nu aveam :(.. unde ma pot adresa si vreau sa stiu daca este normal ce mi se intampla.VA multumesc
Răspuns la discuția accident sub influenta alcoolului
Deci ,prin urmare ei nu opresc coruptia ei defapt o incurajeaza.....de ce zic asta ca mi sa oferit sansa sa dau o"spaga"destul de cosistenta pt ami da permisul inapoi........deci sa inteleg ca mil da legal si ca exista posibilitatea,numai ca trebe sa ai plicu ,altfel .........dureazaaaa si nici sanse mari nu ai.Deci am gasit solutia cea mai bunaa si sigura.MULTUMESC FRUMOS.
eu am inteles ce spuneti si sunt convins ca nam nici o sansa ca eu sunt un simplu cetatean care cotizez pt ca politia sa faca dreptate ,dar eu nam zis ca vrau permisul,dar doresc o dovada cu care pot circula pana la solutionarea cazului,ca eu nu am nici o vina pt ca IML nu vor sa le dea analizele,, pt ca tot din surse am inteles ca ei nu au achitat niste datorii catre IML,iar IML nu le mai dau probele numai daca se achit..Eu acum intreb ,,,,daca eu sunt tras la raspundere si platesc pt greseala comisa,pe ei cn ii trage la raspundere sau tot eu cetateanul de rand trebe sa platesc!!!!Nu cred ca atat de mult dura sa se ia un rezultat la sange(4LUNI)!!!! Si cu siguranta o sa dureze mult mai mult dupa cum se vad ca merg lucrurile in romania cert este ca tot eu am sa suport totul.
dar normal nar trebui sa aive o perioada de solutionare a cazului?
ca daca trece un an si practic ajunge la final cazu si trebuia retinut doar 3 luni ,,cine suporta rrestul lunilor care am stat fara permis,tinand cont ca permisul este venitul meu lunar
buna ziua.acum 4 luni am avut un accident si eram in stare de ebrietate,am suflat in etilotest si am avut 0,70,,am fost dus la spital pt probe de sange,dupa aproape 3 luni am fost chemat la cercetari penale la rutiera si numi venise analizele de la IML.Cel care ma citat (politistul de la cercetari penale)m-ia zis sa ma duc sa platesc taxa de toxicitate.,din surse sigure taxa aceea nu trbe sa o platesc eu ,eu platesc reexpertiza daca o vreau,Acum in mod cinstit nu ar trebui sami dea dovada de circulatie pt ca eu consider ca miam facut pedeapsa pt ce am gresit si pt bautura se retine premisul 90 de zile??