buna ziua.acum 4 luni am avut un accident si eram in stare de ebrietate,am suflat in etilotest si am avut 0,70,,am fost dus la spital pt probe de sange,dupa aproape 3 luni am fost chemat la cercetari penale la rutiera si numi venise analizele de la IML.Cel care ma citat (politistul de la cercetari penale)m-ia zis sa ma duc sa platesc taxa de toxicitate.,din surse sigure taxa aceea nu trbe sa o platesc eu ,eu platesc reexpertiza daca o vreau,Acum in mod cinstit nu ar trebui sami dea dovada de circulatie pt ca eu consider ca miam facut pedeapsa pt ce am gresit si pt bautura se retine premisul 90 de zile??
Consideratiile dvs sunt subiective si nu au relevanta in raport de concluziile organelor abilitate.Care sunt concluziile partiale privitor la accidentul de circulatie ?Persoane implicate,daune,zile spializare?
Daca va surprindea la un control (filtru) ca ati condus sub influenta bauturilor alcoolice, era doar o contraventie si cele 90 zile de suspendare erau suficiente. Daca ati comis si un accident, ati trecut in zona infractiunilor; in functie de gravitatea consecintelor veti suporta o pedeapsa mai mare.
dar normal nar trebui sa aive o perioada de solutionare a cazului?
ca daca trece un an si practic ajunge la final cazu si trebuia retinut doar 3 luni ,,cine suporta rrestul lunilor care am stat fara permis,tinand cont ca permisul este venitul meu lunar
Avand in vedere calitatea dvs ,aveti dreptul sa va adresati organului de cercetare,cu respect si sa-i expuneti considerentele dvs .Puteti solicita lamurirea stadiului cercetarii cat si cea a permisului.Fata de accident savarsit sub influenta alcoolului,slabe sperante sa aveti castig de cauza numai in baza considerentelor personale.Succes
eu am inteles ce spuneti si sunt convins ca nam nici o sansa ca eu sunt un simplu cetatean care cotizez pt ca politia sa faca dreptate ,dar eu nam zis ca vrau permisul,dar doresc o dovada cu care pot circula pana la solutionarea cazului,ca eu nu am nici o vina pt ca IML nu vor sa le dea analizele,, pt ca tot din surse am inteles ca ei nu au achitat niste datorii catre IML,iar IML nu le mai dau probele numai daca se achit..Eu acum intreb ,,,,daca eu sunt tras la raspundere si platesc pt greseala comisa,pe ei cn ii trage la raspundere sau tot eu cetateanul de rand trebe sa platesc!!!!Nu cred ca atat de mult dura sa se ia un rezultat la sange(4LUNI)!!!! Si cu siguranta o sa dureze mult mai mult dupa cum se vad ca merg lucrurile in romania cert este ca tot eu am sa suport totul.