avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Activitate da30na

Activitate da30na

Discuție va rog ajutor
in anul 2006 am luat un credit de la tbi , credit pe care nu am mai reusit sa-l platesc la timp si dupa 90 de zile am fost executat printr-un executor judecatoresc , am achitat in totalitate imprumutul pe loc , dar acum am cerut o informare de la biroul de credit si am observat ca cei de la tbi m-au lasat in continuare inscris acolo, deci eu luna aceasta in biroul de credit apar in continuare dator .
intrebarea mea catre dvs : cum as putea sa-i d-au in judecata pe cei de la tbi pentru ca desi le-am achitat suma ei m-au lasat in continuare in baza de date ca dator . daca ar fii facut ultima modificare in 2006 in anul 2010 as fi disparut din baza de date a Biroului de Credit dar asa mai am de asteptat de acum inca 4 ani , ce sanse de reusita are un astfel de proces in care sa le cer daune , ca din cauza lor eu nu pot sa i-au un credit
Discuție data recurs
am si eu o rugaminte cand se considera data de introducere a recursului daca pe pagina de net a tribunalului apare urmatoarea informatie :
Inregistrat în data de: 02.07.2009
Obiect dosar: pretenţii
Materia juridică: Comercial
Stadiu procesual: Recurs
am avut un proces la o judecatorie pe care l-am castigat eu fiind parata in acest caz , partea adversa a introdus recurs
mie mi-a fost comunicata sentinta in 31.05.2009 si reclamantei la fel . vad ca apare ca data de inregistrare data de 02. 07. 2009 . Intrebarea mea este mai putea partea adversa sa introduca recurs daca sentinta a fost comunicata in data de 31.05 . 2009 si in sentinta scria cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare
unde se inregistreaza recursul la judecatorie sau tribunal ? 02.07.2009 este data de inregistrare de la judecatorie sau tribunal ? va multumesc anticipat
Discuție prescriptie
buna. am si eu o intrebare am un credit neachitat din 01 03 2006 , vreau sa va intreb daca suma datorata este prescrisa sau nu , mentionez ca in toata aceasta perioada am primit somatii de plata de la o firma de recuperare a creditelor, dar nu am fost dat in judecata. Acele somatii de plata trimis la un anumit interval maresc termenul de prescriere?
va multumesc anticipat