avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate tomi_mithos

Activitate tomi_mithos

Discuție Omor anglia
Se poate cere executarea pedepsei pentru omor,in romania,fapta s a petrecut in anglia.
suntem trei surori,doua din casnicie legitima iar a treia din alta,nelegitima (sora vitrega),mostenirea ramasa din partea tatalui este un apartament si un loc de veci.la acceptarea succsesiuni,am aflat ca tatal nostru a donat cu *scutire de raport apartamentul sorei vitrege,intrebarea mea este,daca avem dreptul legal ca mostenitori rezervatari la o cota din apartament.multumesc
Răspuns la discuția conducere in stare de ebrietate
victimele nu au depus plangere. in etilotest aveam 0,56 in sange nu stiu inca
Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la clavicula.Cea dea doua victima dupa o zi de spitalizare,a fost externata,intrebarea mea este daca voi fi cercetat penal,chiar daca voi ajunge la o intelegere cu parintii fetelor.Aveam si o alcoolemie de 0.55 in aerul expirat.Multumesc
Răspuns la discuția condamnare cu suspendare
da exact ma aflu in perioada de incercare,persoana cu care ma aflam in masina a declarat deja in favoarea mea pentru ca in ziua accidentului la politia rutiera am fost intrebati amandoi,chioar si proprietarul daca am furat masina,nici nu sa pus problema ...ma rog nu am ajuns la o intelegere pentru ca imi cerea pe masina suma cu care o achizitionat o el,in urma cu trei ani,desi valoarea masini numai era aceasi,am aparator,dar nu am incredere,pentru ca proprietarul masini e o persoana dubioasa cu multe relatii,si din surse neoficiale am inteles ca mi ar fi mituit avocata...nu stiu cat e de adevarat,dar mie frica ca nu voi putea demonstra ca nu am furat,se tine cont de poligraf,de martori??daca el proprietarul refuza poligraful,nu i in favoarea lui,stiu ca nu este o proba dar....
Răspuns la discuția condamnare cu suspendare
buna...multumesc pentru raspuns,chiar nu ma asteptam,voi rezuma cat pot cele intamplate,da exact cum am mai mentionat inainte sa primesc pedeapsa cu suspendare 2 ani parca puscarie cu suspendare si doi probatoriu,ma rog...cei doi ani au expirat anul trecut in 24 dec.dar mai am inca doi ani,iar anul acesta specific nu am furat masina sub nici o forma,cheile masinii mi au fost inmanate de proprietar....iar eu am distrus o...ancheta politiei de circulatie,nici macar nu m-a amendat,nu au fost victime,atata tot ,doar ca proprietarul ma acuza de furt,si a schimbat prima declaratie data la politia rutiera cum ca i as fi furat o,are si un asa zis "martor"frica mea care este,ca nu voi poutea eu demonstra nevinovatia...adica as avea si eu martori,chiar am o pers care se afla cu mine in masina,care cu mine in ziua accidentului a dat declaratie exact cum sau desfasurat evenimentele...,confruntarea cu proprietarul pot sa l cer eu,poligraful iara???mie frica mie de la cealalta condamnare,si daca pot sa mi suspende permisul,pentru ca am nevoier de el::D,ar mai fi o problema,din data de 11 ian,cu toate ca politia circulatiei nu mi a intocmit proces verbal,nimica,mie permisul figureaza ca i suspendat,ma aflu sub ancheta penala,asta ca ma acuza de furt proprietarul...va multumesc
in urma cu circa 5 ani,conducand un autoturism,neavand permis de conducere aflandu ma si in stare de ebrietate,am avut un accident,in urma procesului am fost condamnat la 4 ani cu suspendare,dar inainte de a ma primi condamnarea,am profitat de cazierul gol,si am obtinut permisul de conducere,iar acuma sunt acuzat de acest furt de masina,intrebarea mea este,mi se poate anula permisul,pot fi acuzat de conducere fara permis???mentionez ca in urma accidentului nu au fost victime,nu bausem
Răspuns la discuția furt de masina
mi au fost inmanate de proprietarul masini,deci ma repet nu am furat masina,dar neajungand la o intelegere privinnd valoarea masini si a schimbat declaratia acuzandu ma de furtul acesteia
Discuție furt de masina
as adresa o intrebare pe forum...in data de 11 ian anul curent imprumutand masina unui amic am provocat un accident,fara victime,masina find distrusa in totalitate,in data accidentului proprietarul masini a declarat la politie ca mi-a incredintat masina de buna voie,neajungand la o intelegere privind valoarea masini.Proprietarul si-a schimbat prima decalaratie,si m -a acuzat de furt,avand si un martor.Din acea data si pana azi am fost chemat de 2 ori la politie,aducandu mi la cunostinta ca voi fi cercetat ptr furt....intrebarea mea este,din moment ce din punct de vedere al legii circulatiei nu am incalcat nici o regula,imi poate fi suspendat permisul,doar pentru ca proprietarul si-a schimbat declaratia?prezumtia de nevinovatie nu se ia in considerare?ce demers sa fac sa pot conduce?va multumesc