deci in urma cu 5 ani nu aveati permis, ati condus in stare de ebrietate si ati avut si accident. Ati primit 4 ani cu suspendare, ok. Cand ati fost condamnat mai exact? acum 5 ani?
Acum sunteti acuzat de furt de masina si ati avut un nou accident? fiti mai explicit va rog.
In urma conducerii fara permis nu ati mai fi avut voie sa ovtineti pemis .Daca ati savarsit o noua infractiune in interioru l termenului de incercare, poate opera revocarea suspendarii conditionate
Sa inteleg ca pina la condamnare,ati obtinut permisul de conducere,profitind,spuneti dvs. ,ca aveati cazierul curat.Desi erati cercetat penal,totusi ati ascuns acest lucru,iar organele nu sau sinchisit sa afle acest lucru...:)
Pina aici e bine...:D
Dupa condamnarea la 4 ani cu suspendare...,ce sa intimplat?!
Cind ati furat masina...,oferiti mai multe amanunte.
buna...multumesc pentru raspuns,chiar nu ma asteptam,voi rezuma cat pot cele intamplate,da exact cum am mai mentionat inainte sa primesc pedeapsa cu suspendare 2 ani parca puscarie cu suspendare si doi probatoriu,ma rog...cei doi ani au expirat anul trecut in 24 dec.dar mai am inca doi ani,iar anul acesta specific nu am furat masina sub nici o forma,cheile masinii mi au fost inmanate de proprietar....iar eu am distrus o...ancheta politiei de circulatie,nici macar nu m-a amendat,nu au fost victime,atata tot ,doar ca proprietarul ma acuza de furt,si a schimbat prima declaratie data la politia rutiera cum ca i as fi furat o,are si un asa zis "martor"frica mea care este,ca nu voi poutea eu demonstra nevinovatia...adica as avea si eu martori,chiar am o pers care se afla cu mine in masina,care cu mine in ziua accidentului a dat declaratie exact cum sau desfasurat evenimentele...,confruntarea cu proprietarul pot sa l cer eu,poligraful iara???mie frica mie de la cealalta condamnare,si daca pot sa mi suspende permisul,pentru ca am nevoier de el::D,ar mai fi o problema,din data de 11 ian,cu toate ca politia circulatiei nu mi a intocmit proces verbal,nimica,mie permisul figureaza ca i suspendat,ma aflu sub ancheta penala,asta ca ma acuza de furt proprietarul...va multumesc
Deci va aflati inca in interiorul termenului de incercare , daca se dovedeste ca intr-adevar ati furat masina ..e de rau, poate opera revocarea suspendarii. Pentru a proba faptul ca nu ati furat masina, cereti persoanei care a fost cu dvs. in masina sa depuna marturie in favoarea dvs. In rest, daca i-ati distrus masina, sunteti bun de plata. Este recomandat sa va angajati un aparator, acesta va sti exact sa invoce intocmai apararile de acare aveti nevoie.
da exact ma aflu in perioada de incercare,persoana cu care ma aflam in masina a declarat deja in favoarea mea pentru ca in ziua accidentului la politia rutiera am fost intrebati amandoi,chioar si proprietarul daca am furat masina,nici nu sa pus problema ...ma rog nu am ajuns la o intelegere pentru ca imi cerea pe masina suma cu care o achizitionat o el,in urma cu trei ani,desi valoarea masini numai era aceasi,am aparator,dar nu am incredere,pentru ca proprietarul masini e o persoana dubioasa cu multe relatii,si din surse neoficiale am inteles ca mi ar fi mituit avocata...nu stiu cat e de adevarat,dar mie frica ca nu voi putea demonstra ca nu am furat,se tine cont de poligraf,de martori??daca el proprietarul refuza poligraful,nu i in favoarea lui,stiu ca nu este o proba dar....