avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzata pe nedrept de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzata pe nedrept de furt

buna , am nevoie de ajutor , va rog, mama mea a fost acuzata pe nedrept de furt , ea face curat la o familie iar femeia(78 de ani)care a acuzat-o ca i-ar fii furat niste bijuterii si o verigheta, spune ca vrea sa mearga in instanta, eu sunt sigura ca nu a facut nimic, a fost chemata la politie i-a facut dosar penal mamei mele , si a zis ca urmeaza sa ii ia amprente sa mearga la poligraf , intrebarea mea este, cum sa ii dovedim nevinovatia , dupa ce ii ia amprente si merge la poligraf ce urmeaza?
Cel mai recent răspuns: ridhima , utilizator 00:04, 16 Iunie 2018
Daca vreti sa aiba o aparare concreta trebuie sa ii angajati avocat.
Poate sa fie condamnata si daca este nevinovata.
Exista si astfel.de cazuri desi sunt rare.
politia ar putea cere recomandari de la ea de la servici? ca ii este frica sa nu o dea afara

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca vreti sa aiba o aparare concreta trebuie sa ii angajati avocat.
Poate sa fie condamnata si daca este nevinovata.
Exista si astfel.de cazuri desi sunt rare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt popa92 popa92 Buna ziua!Pana acum 5 luni am avut grija de casa unui prieten,el venind acasa de 2 ori pe luna.Acum ma acuza ca i-am furat bijuterii in valoare de 2000 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ieri am fost acuzata de ruda mea ca i-am furat un ... Claudia456378 Claudia456378 Buna ziua , ieri am fost acuzata de ruda mea ca i-am furat un lănțișor de aur din casa, precizez ca cucutia in care se aflau bijuteriile au fost duse sa se ... (vezi toată discuția)
Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)