Buna ziua , ieri am fost acuzata de ruda mea ca i-am furat un lănțișor de aur din casa, precizez ca cucutia in care se aflau bijuteriile au fost duse sa se ia amprente , cu o seara în urma au făcut o petrecere acasă și ne a chemat și pe mine și soțul meu și încă o persoana ei spun ca au camera de supravegheat și ma u văzut pe mine intrând in casa lor, dar ei m-au chemat in ziua aceea la ei! Iar cu doua săptămâni in urma am ajutat la curățenie prin casa aceea și automat ca am atins cutia de bijuterii pentru ca am șters praful, iar acum ma acuza ca au găsit amprenta mea pe cutie iar când sau luat amprentele cei de la polițe nu ne au chemat sa îmi ia amprenta mea si cică au luat.o după un lucru pe care la si fii atins! Ce pot face sa demonstrez ca nu am furat nimic si sunt acuzata pe nedrept. Multumesc!
Buna ziua, contestati probele. Propuneti martori care sa arate ca ati facut curat acolo, contestati proba amprentelor, angajati-va un avocat care sa va asiste in aceste proceduri.
Acuzat de furt
popa92
Buna ziua!Pana acum 5 luni am avut grija de casa unui prieten,el venind acasa de 2 ori pe luna.Acum ma acuza ca i-am furat bijuterii in valoare de 2000 de ... (vezi toată discuția)