avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate daniela hadi

Activitate daniela hadi

Bună ziua, acum am aflat si eu la aproape final de 3 ani de teapa Aegon...oare ati reusit sa va recuperați sumele? Mai există șanse si pt noi? Mulțumesc
Răspuns la discuția vreau sa dau un vecin in judecata
ok si cine poate face aceasta mediere?tot un avocat sau exista firme specializate in asa ceva?
Răspuns la discuția vreau sa dau un vecin in judecata
da in sfirsit raspunsul pe care il asteptam!!!!!!
idea este ce trebuie sa fac eu pt a-l da in judecata?am nevoie de un avocat sau pot si singura?care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez?
multumesc
Răspuns la discuția vreau sa dau un vecin in judecata
din pacate si bani pe care i-a cerut am fost in final de acord sa-i dau dar acum nu mai vrea nici saca il platesc.....
Răspuns la discuția vreau sa dau un vecin in judecata
problema mea este ca primaria nu imi elibereaza aut. de contructie fara acordul tuturor proprietarilor!
Răspuns la discuția vreau sa dau un vecin in judecata
deci am fost in audienta la primarie si ei mi-au spus ca singura solutie e sa-l dau in judecata pt ca doar astfel primaria poate sa-mi elibereze autorizatia de constructie (daca cistig bineinteles),mi-au spus chiar ca au mai avut asemenea cazuri ......
Răspuns la discuția vreau sa dau un vecin in judecata
deci povestea este urmatoarea noi sintem 6 vecini in curte si ne- am dat acordul reciproc pt masardare, noi fiind primi care am construit am facut un proect fara balcon,ceilalti au imbunatatit proectul nostru si au facut balcoane.acum pt ca e un ap. cu 1cam avem mare nevoie de balcon pt care si-au dat dinnou acordul toti vecini in afara de el.
am incercat toate posibilitatile, a cerut bani pt acest acord si mi-a pus conditia sa fac proectul pe care sa-l vada inainte de a semna la notar si dupa ce l-am facut proectul cum vrea el si bineinteles m-a costat bani si am fost de acord sa-i dau si 6mil pt acord cum mi-a cerut acum nu mai vrea sa semneze...sint asa de 1an jumatate ,daca nici asta nu e rea credinta si motiv sa-l dau in judecata atunci care e???????
p.s. nici macar nu pot sa stau cu el la discutii mi-a spus chiar sa nu il sun ca imi va inchide tel in fata!!!!!!!!!!!!!!
buna ziua,am si eu o problema cu un vecin pe care vreau sa-l dau in judecata pt ca nu vrea sa semneze acordul pt a-mi construi un balcon la masarda desi ceilalti vecini au fost de acord iar eu i-am dat lui aprobare in prealabil.
ce trebuie sa fac?
multumesc
Am fost la primarie si da era intreptatit sa primeasca dar acum imi spun ca e prea tirziu si retroactiv bani nu pot sa-i primesc. Am fost chiar si la sefa de la directia copilului si care mi-a spus ca nu mai pot sa fac nimic ,ca atunci nu se intelegea bine legea.... deci ramine ca solutie doar un proces, de aceea doresc sa stiu daca am sanse sa recuperez acesti bani.???????????? Ce vina are copilul meu ca eu nu au inteles bine legea? Ramine doar faptul ca a fost privat de cca 60mil
Buna ziua,revin cu o alta intrebare pt un avocat (pt ca la prima nu am primit nici un raspuns) si as dori sa stiu ce sanse am in proces cu primaria sa recuperez retroactiv pe un an bani cuveniti copilului meu si pe care din cauza ca cineva nu a inteles bine aplicarea legii nu i-a primit.Si o sa fiu mai explicita din martie 2009 pina in februarie 2010 baietelul meu cu grad de handicap grav trebuia sa beneficieze de indemnizatia de insotitor de care in momentul in care am depus actele desi era trecuta in planul social mi s-a spus ca nu beneficiaza, desi asa cum am aflat acum cind am depus actele pe 2010 ACUM BENEFICIAZA!!!!!!!!!!
Intrebarea mea este ce sanse am sa recuperez acesti bani retroactiv in proces cu primaria si daca am vreo sansa? va rog daca se poate sa-mi raspunda cineva .
Multumesc