buna ziua,am si eu o problema cu un vecin pe care vreau sa-l dau in judecata pt ca nu vrea sa semneze acordul pt a-mi construi un balcon la masarda desi ceilalti vecini au fost de acord iar eu i-am dat lui aprobare in prealabil.
ce trebuie sa fac?
multumesc
Faptul ca vecinul dvs.nu doreste sa va dea acest acord reprezinta in opinia dvs.un motiv pentru a-l actiona in instanta de judecata?
Incercati sa va intelegeti cu respectivul amiabil.
pentru a fi admisa cererea de chemare in judecata trebuie sa cuprinda un motiv temeinic. neintelegerea dvs cu vecinul nu cred ca, este de competenta unei instante de judecata. Si daca il actionati in judecata, care va fi lucrul pe care, il considerati ca incriminant prin simplul motiv ca, acesta nu doreste sa-si dea acordul pentru constructia pe care dvs intentionati sa o realizati. incercati sa va rezolvati problema pe cale amiabila, stimata doamna.................................:)
Aspectul ca respectivul vecin se abtine a va da acordul in vederea obtinerii formalitatilor legale necesare executarii unei constructii noi la imobil,reprezinat opinia sa si nu incalaca nici o prevedere in vigoare
Cu scopul materializarii interesului dvs,primoridial este sa il sensibilizati si sa il determinati sa va acorde acceptul
Daca initiati o actiune in instanta ,va scad considerabil sansele sa mai obtineti acordul atat de necesar dvs
Incercati sa il determinati sa realizeze ca si dvs anterior ati fost de acord ca dansul sa isi materializeze interesul ,astfel incat pe criteriul de buni vecini, ar trebui sa raspunda similar dvs
deci povestea este urmatoarea noi sintem 6 vecini in curte si ne- am dat acordul reciproc pt masardare, noi fiind primi care am construit am facut un proect fara balcon,ceilalti au imbunatatit proectul nostru si au facut balcoane.acum pt ca e un ap. cu 1cam avem mare nevoie de balcon pt care si-au dat dinnou acordul toti vecini in afara de el.
am incercat toate posibilitatile, a cerut bani pt acest acord si mi-a pus conditia sa fac proectul pe care sa-l vada inainte de a semna la notar si dupa ce l-am facut proectul cum vrea el si bineinteles m-a costat bani si am fost de acord sa-i dau si 6mil pt acord cum mi-a cerut acum nu mai vrea sa semneze...sint asa de 1an jumatate ,daca nici asta nu e rea credinta si motiv sa-l dau in judecata atunci care e???????
p.s. nici macar nu pot sa stau cu el la discutii mi-a spus chiar sa nu il sun ca imi va inchide tel in fata!!!!!!!!!!!!!!
Ce se poate face ?
Cezar66
Buna ziua ! Fosta mea soacra ne-a dat in judecata pe mine si pe fostul sot pe motivul ca vrea sa-si recupereze niste bani,pe care i-ar fi dat fostului meu sot, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratii
panzerul
.Este vb mostenirea mamei din partea bunicilor mei.dezbaterea a fost facuta,insa in fiecare dintre loturile respective au dreptul,bineanteles, toti fratii(8 la ... (vezi toată discuția)