Pai c.i.m inceteaza cand angajata intra in concediu 2 ani pt cresterea copilului? Sau doar se suspenda? Asta nu am inteles-o.
M-au platit pe card, au transferat o suma lunara egala cu 850 ron din momentul nasterii copilului meu, timp de un an. Am convenit la mica intelegere, deci fara vreun act scris, sa imi dea ei acesti bani suma fixa + comisioanele mele din vanzari caci lucram la vanzari, ca dupa un an sa ma reintorc la ei. oricum ma intorceam dar dupa 2 ani, insa fiind un angajat pretios cica mi-au facut aceasta "favoare" un an , doar sa ma intorc mai repede. In acest timp nu am luat indemnizatia de la stat caci nu m-au lasat, mi-au zis ca daca depun actele pt indemnizatie ei nu ma mai platesc cu nimic si am preferat sa iau banii si comisioanele de la ei caci erau mai multi bani decat ce luam de la stat si in plus muncisem pentru acele comisioane.
Sper ca am fost coerenta, mie situatia oricum mi se pare bizara, poate au luat ei banii de la stat in locul meu si comisioanele alea oricum mi s-ar fi cuvenit din moment ce intram in concediu 2 ani ??
freeelis a scris:
Din cate ati postat dvs , c.i.m. a incetat ... ... Incetarea c.i.m. in baza art.79 alin.7 sau alin.8 C.mun. are acelasi efect , si anume dvs nu mai sunteti angajata acelei societati si , prin urmare, aveti posibilitatea sa va angajati unde doriti.
Citez "Problema ascunsa e ca ei m-au platit la negru un an cu conditia sa revin dupa un an nu dupa doi ani ". Nu inteleg ceea ce vreti sa spuneti cu acest lucru. :(