Ce acorduri,autorizatii sunt necesare pentru activitatea de parcare pe un teren privat,firma are certificat de inregistrare cod CAEN 5221.
Multumesc pentru raspunsurile date.
Sediul firmei a fost în altă parte , în casa socrilor. Notificarea am primit-o pe adresa respectivă, soacra a găsit în cutia poştală. Am căutat actele şi am găsit un bilanţ din anul 2002 , semestrial.
Nu ştiu dacă să i-au legătura cu lichidatorul sau să las şi să văd ce se întâmplă. Am citit din legea 85/2006 art.147 că nedepunerea actelor este infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea sau amendă contravenţională.
Nu ştiu cum pot să ies din "beleuau" aceasta, societatea nu avea capital şi nu mai funcţionează din 2002.
Mulţumesc pentru răspuns. Dar totuşi vă întreb din nou cine o să plătească renumeraţia lichidatorului care a fost pus din oficiu de tribunal! Dacă mă poate obliga să plătesc eu salatiul?
Buna ziua
Am avut o Soc. com. care nu mai functioneaza, nu am preschimbat certificatul de inregistrare si ORC ul a initiat radierea . Acum o zi am primit o notificare de la un lichidator pus din oficiu de tribunal, sa prezint actele in termen de 10 zile( bilant, lista creditori, etc). Eu nu mai am aceste acte .
Întrebare:
-care va fi consecinta dacă nu voi da curs solicitării?
- din ce se va plăti renumeraţia lichidatorului?
Dacă cineva ştie un răspuns pe această temă ,rog să mă ajute urgent!!!
Functionar public la primarie referent de specialitate clasa 2 grad superior treapta 1, salariu de bază 1035 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă ( examen care a avut loc acum doua luni) în ce grad şi ce salariu trebuie să aibă.Vă rog cine ştie răspunsul să mă ajute. Mulţumesc frumos.
Sunt salariata la o Intreprindere Individuala si am cerut concediu de plata. Intre timp a trebuit să mă opereze la picior. Administratorul poate să imi desfacă contractul de muncă dacă nu merg la serviciu si nu are cine sa lucreze in locul meu. Rog răspuns cât mai concret dacă se poate.
Mergeti la ORC din judetul dvs. si intrebaţi de la dânşii ce fel de calificare aveţi nevoie. Vă spun asta deorece diferă de la un judeţ la altul. De ex. în Harghita se cere calificare în turism.
Succes