avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariat la Intreprindere Individuala aflat in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariat la Intreprindere Individuala aflat in concediu

Sunt salariata la o Intreprindere Individuala si am cerut concediu de plata. Intre timp a trebuit să mă opereze la picior. Administratorul poate să imi desfacă contractul de muncă dacă nu merg la serviciu si nu are cine sa lucreze in locul meu. Rog răspuns cât mai concret dacă se poate.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:35, 20 August 2010
1. In timpul concediului medical nu va poate inceta CIM.
2. Poate angaja pe altcineva in locul dvs. pana reveniti la lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea incadrarii pe timpul concediului medical patryk patryk Buna seara.Am o intrebare pentu cei care se pricep..Se poate schimba incadrarea locului de munca pe timpul concediului medical.Fac mentiunea ca ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul concediului medical ENGFULL ENGFULL este o situatie prezumtiva un angajat face cerere de incetare a CIM incepand cu data 01.08.2009 - atentie ! cu drept de somaj este vb in concret de o ... (vezi toată discuția)
C.i.m. Normandia Normandia Buna ziua. Cu respect va solicitam sfatul in urmatoarea problema: Suntem o societate care a desfiintat in baza noii organigrame un post de munca ... (vezi toată discuția)