avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate SemperIdem

Activitate SemperIdem

Răspuns la discuția Cum ma apar de calomnie?
[editat]

On topic:

Daca tineti la orgoliul dvs. si nu puteti trece peste asa ceva , intentati un proces civil si tineti-va de capul lor, (incercati sa si inregistrati acuzele acestor persoane) .. Insa cu latura penala mai greu aici ..
Dealtfel nu inteleg de ce nu ati contraatacat aceste persoane printr-o expunere simpla asa cum ati facut si aici pe acest forum : va dati seama ce imagine vor avea dumnealor cand acuza fara acoperire .. Mai ales cand spuneti ca functia pe care o detineati nu avea importanta ci doar imaginea..
Forta majora este nelipsita oricarui contract si este foarte ciudat ca daca se discuta despre ea in cazul unui contract bancar ne trezim atacati din toate partile de parc-am infaptuit o crima , ba chiar cineva pe-aici ne facea referirie la un glont in cap ...
Atat timp cat statul invoca o forta majora pentru masurile de austeritate se pot crea multe ipoteze .. Sentimentele generale fata de entitatile comerciale numite : banci sunt cum sunt pentru ca de fiecare data intr un proces pare o lupta n genu David si Goliat , fara happy end.. am mai auzit de un caz in care banca a pierdut pe tema ca banii imprumutati nu ar avea valoare reala egala cu imobilul pus ca garantie al creditorului,facand referire la inflatie si la rezerva unei banci ce are un sistem piramidal, dar asta globalizat ar insemna ca acordarea unui imprumut cu ipoteca dat de orice banca comerciala este din start o infractiune. Ciudat sa citim despre sistemul monetar si creditare ca ceva benefic , dar odata aprofundat sa ne duca cu gandul la iobagi , pimii neni cu card de debit, dupa ce clar nu au putut invoca vreo forta majora decat asa intre ei la o pauza de apa dupa sapa... Cei fara ipoteca au optiunea sa-si treaca bunurile pe numele celor de incredere pe sistemul : caii de la bicicleta.. In rest cum ai putea sa invoci forta majora cand cauza fortei majore e o forta mult prea majora.
Din pacate acest tip de comportament este unul specific marilor corporatii . Beneficiarul acestei polite fiind exclusiv angajatorul. Exista un profit foarte mare la o scara de talia marilor companii si mai ales in anumite industrii . Practic angajatorul ar avea mai mult de castigat de pe urma ta mai mult ca mort decat viu. E trist dar asta e realitatea, faceti un studiu si veti vedea ce-i cu aceste polite de viata incheiate angajatilor din marile companii.