Pai, cimitirul este al parohiei, locurile de veci sunt date in concesiune si preotul spune ca mama nu mai are dreptul la locul de veci pentru ca actul de concesiune fiind pe numele amandoura si una din parti este decedata trebuie sa facem dovada ca mama este singura mostenitoare a matusii ceea ce este imposibil de demonstrat dupa 35 de ani, nefiind facuta succesiunea in tremen de trei luni de la decesul matusii. Dar mama a incheiat acel act scris de mana in care matusa ii lasa mamei partea ei. inainte de a ma duce sa ma cert cu preotul voiam sa stiu daca actul acela este valabil....Multumesc
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre un act de concesiune pe numele a doua persoane: mama si o matusa de a ei. Aceasta matusa a vandut mamei in baza unui act scris de mana dreptul ei la folosinta locului de veci. Acum se pune problema sa pierdem dreptul la concesiune deoarece pe actul de concesiune inca figureaza mama si matusa care a murit in anii 80 si preotul nu vrea sa recunoasca concesiunea locului pentru ca nu s-a facut succesiunea in termen de trei luni de la decesul matusii. Intre timp noi am descoperit acest act scris de mana in care matusa inca in viata ii vinde mamei partea sa de concesiune. Este valabil acest act scris de mana? Va multumesc.
Stie cineva sa-mi spuna daca este valabil un act scris de mana de vanzare cumparare a dreptului de folosinta in concesiune al unui loc de veci incheiat in anul 1979 intre mama mea si o matusa care ulterior a decedat, semnat si de catre un martor care este inca in viata. Precizez ca pe actul de concesiune erau trecute ambele numai ca ulterior intre cele doua a intervenit actul mai sus mentionat. Are valabilitate astazi un astfel de act?
Da decizia de divort e irevocabila si a fost data de un tribunal dìn Italia. Deci imi convine sa nu spun nimic la sfat si sa intocmesc actele de casatorie pe teritoriul roman ca si cand nu as fi fost niciodata casatorita? Va multumesc pentru raspuns.
Daca am fost casatorita in Italia si divortata in Italia fara sa fi inregistrat actele pe teritoriul romanesc am voie sa ma recasatoresc in Romania fara sa mai fie nevoie de inregistrarea actelor matrimoniului si divortului precedent?
V-as ruga sa-mi spuneti daca in cazul in care o societete srl are activitatea suspendata si nu a avut activitate inaintea suspendarii si care nu are datorii fiscale si nici alte datorii sau creante de valorificat poate sa fie lichidata numai de un contabil expert autorizat sau este nevoie de un lichidator pentru intocmirea documentatiei de lichidare.? Exista un text de lege care explica acest fapt?