avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare societate srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare societate srl

Buna ziua,

V-as ruga sa-mi spuneti daca in cazul in care o societete srl are activitatea suspendata si nu a avut activitate inaintea suspendarii si care nu are datorii fiscale si nici alte datorii sau creante de valorificat poate sa fie lichidata numai de un contabil expert autorizat sau este nevoie de un lichidator pentru intocmirea documentatiei de lichidare.? Exista un text de lege care explica acest fapt?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 12:56, 29 Mai 2009
Nu aveti nevoie de un lichidator .Expertul contabil , va poate intocmi bilantul contabil de lichidare.
Trebuie sa eliberati si Certificatul fiscal de la Administratia Financiara de unde apartineti si mergeti la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidator babaangi babaangi Buna ziua! Ieri, am fost la orc sa incep formalitatile pentru dizolvarea si lichidarea unei firme cu asociat unic . Trebuie sa platesc 7 milioane taxele ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui srl cu asociat unic la administratia financiara lilinda09 lilinda09 In urma dizolvarii la ONRC a unui srl cu asociat unic, pt etapa urmatoare, ONRC-ul cere SITUATIA FINANCIARA DE LICHIDARE (RES.BILANT) Ssi un CERTIFICAT FISCAL ... (vezi toată discuția)