avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate M. Popescu

Activitate M. Popescu

Răspuns la discuția Am nevoie de ajutor !!
nu exista fapta penala asupra prietenului tau decat daca ea ar rezulta dint-una dintre situatile prevazute de lege asa cum le-a enumerat cineva mai sus ( prin abuz de incredere, promisiunea de casatorie, etc in speta de fata ). Daca tu nu ii faci plangere nu are nimeni ce sa-i faca!
pe de alta parte, e bine sa fi putin mai atenta la ce vor si parintii si sa cauti sa faci un compromis... sau nu!
daca se respinge plangerea cheltuielile avansate de stat sunt 20 lei. Snase in penal sunt zero, deoarece nu se intrunesc elelemntele constitutive ale infractiunii.
Soltui este o actiune civila in pretentii.
Răspuns la discuția contract prenuptial
si sfatul meu este sa nu te inhami la drum sa construiesti case impreuna cu altcineva, daca nu intentionezi sa faci si acte de stare civila
Răspuns la discuția actiune in pretentii
daca mai este de actualitate speta ta: incearca sa il chemi la interogatoriu pe reclamant sa precizeze daca a primit banii sau nu, cine era de fata, etc.
sanse mici, dar incerci.
cred si eu, ca trebuie sa apelati la un avocat, poate unul specializat, pentru ca este posibil sa riscati o pedeapsa, incusiv cu inchisoarea!
de ce ati semnat procesele verbale? nu trebuia!
Răspuns la discuția contestatie in anulare
da, motivele contestatiei pot fi depuse la primul termen de judecata, si, la cerere, se poate solicita si suspendarea executarii hotararii atacate, cu plata unei cautiuni in functie de obiectul cererii.