avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate daseth

Activitate daseth

Unde se poate găsi cartea tehnica?
In cartea funciară nu exista aceasta informație?
Acesta e partea de releveu cu schema.pivnitei. apt2 e al vecinului. Ap4 e al meu [ link extern ]

Și aici e partea din extrasul de carte funciară care menționează că fiecare apartament are cate o boxa. [ link extern ]
As avea nevoie de un sfat.

Apartamentul de sub mine a fost vândut de moștenitori. Pentru vânzare, aceștia au făcut un releveu in care au inclus un spatiu comun, o camera de la subsol. Moștenitorii m-au rugat sa semnez pe acel releveu că sunt de acord cu intrările în spațiile de la subsol. Am semnat acel releveu. Spațiul comun e marcat cu numărul apartamentului vecinului in acest releveu.

După o analiza mai atenta a actelor, am văzut că fiecare apartament are cate o boxa in pivniță iar spațiul în cauză ar fi spatiu comun. Informațiile acestea le-am luat din extrasul meu de carte funciara dintre actele mele, unde se menționează că fiecare apartament are cate o camera la subsol. Când am menționat acest lucru actualului proprietar, el mi-a spus că a cumpărat bazat pe un releveu care includea spațiul în cauză și că nu are de gând să îl împartă de aici încolo.

In aceste condiții, as vrea sa știu cum putem lămuri situația acelui spatiu care acum apare în releveul lui. Cum putem demonstra că e sau nu spatiu comun. Simt că un releveu nu are valoare de act de proprietate, dar cumva trebuie sa existe o metoda care sa ne ajute să demonstrăm fara echivoc destinația acelui spatiu.


Mulțumesc,
Dupa ce am achizitionat o motocicleta cu probleme ascunse de functionare si dupa refuzul proprietarului de rezolvare pe banii lui a problemelor motocicletei, am lansat ideea ca voi posta pe forum toata povestea. Am fost amenintat ca voi fi dat in judecata pentru publicarea datelor cu caracter personal (Nume, numar telefon, adresa mail).

Se poate intampla acest lucru daca respectivul vanzator a facut singur publice aceste date in anuntul de vanzare a motocicletei?

Am achizitionat o motocicleta dupa ce am testat-o. La primele teste nu am observat probleme cu ea. Am condus-o si am vazut ca e ok si am batut palma. Cand am mai prins curaj si incredere in motocicleta am reusit sa mai cresc viteza cu care o conduceam si la peste 70km/h am observat ca ii smuceste ghidonul stanga-dreapta.

Am contactat propriearul si i-am comunicat ca ar fi just sa se ocupe de depanarea ei pentru livrarea motocicletei intr-o stare care sa nu-mi puna viata in pericol. Desigur nici nu vrea sa auda de asa ceva. As vrea sa stiu daca poate fi dat in judecata fostul proprietar pentru ca a vandut un vehicul cu probleme care imi pot periclita viata.

Multumesc!