avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... mentionare date personale pe un forum public
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

mentionare date personale pe un forum public

Dupa ce am achizitionat o motocicleta cu probleme ascunse de functionare si dupa refuzul proprietarului de rezolvare pe banii lui a problemelor motocicletei, am lansat ideea ca voi posta pe forum toata povestea. Am fost amenintat ca voi fi dat in judecata pentru publicarea datelor cu caracter personal (Nume, numar telefon, adresa mail).

Se poate intampla acest lucru daca respectivul vanzator a facut singur publice aceste date in anuntul de vanzare a motocicletei?

Cel mai recent răspuns: ContSters38557 , utilizator 16:34, 3 Iunie 2009
Conform art.11 din Legea 677/2001 daca datele au fost facute publice, nu poti fi acuzat de nimic.

Pentru mai multe informatii poti consulta legea mai sus mentionata sau intra pe www.dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o motocicleta cu probleme funcționale ascunse de vânzător. ce pot face ca să-mi recuperez banii plătiți, în caz că nu mi-i dă înapoi așa cum a promis? markk01 markk01 Bna ziua, acum aproximativ 1 lună am cumparat o motocicleta din partea ungurilor ( odorheiul secuiesc) . Proprietarul mi a garantat functionalitatea ... (vezi toată discuția)
Cod de operator tudor9 tudor9 Buna ziua, Am o nelamurire cu privirea atribuiri codului de operator baze de date. Astfel, va rog sa-mi spuneti, in masura in care cunoasteti, ce organism ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumpărare autovehicul. Attilatanko Attilatanko Bună ziua. Am o problemă mai delicată sa ii spun așa,este prima oara cand mi se întâmplă,posibil des întâlnită în țară la noi și probabil și ... (vezi toată discuția)