avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate onix99

Activitate onix99

Răspuns la discuția procura notariala
imi cer scuze ca nu am fost explicit de la inceput
el imi spunea sa ii fac procura notariala dupa care contractul de vanzare cumparare cu toate actele aferente finante primarie radiere tot pt ca el spune ca nu poate merge in ukraina la, sky fara procura si cum specificam anterior nu are timp numai dupa ce se intoarce sa proceseze actele
Cu alte cuvinte el plateste masina facem toate actele de vanzare cumparare pt ca eu plec in aceeasi perioada din tara si nu pot sa ma intorc decat peste 6 luni in concediu
dar daca poate sa plece cu contractul de vanzare cumparare cum spuneti DVS e mult mai simplu
Răspuns la discuția procura notariala
el este de acord sa-mi plateasca masina in aceeasi zi (adica sa fac in aceeasi zi procura si dupa sa fac contractul, el vrea sa mearga la sky si nu are timp sa schimbe actele)stiu ca in momentu in care fac contractul masina se radiaza automat de pe numele meu adica in momentul in care merg la primarie si aduc hartia ca toate impozitele sunt la zii
ps.
in unele tarii ca si ukraina este necesara o procura notariala daca masina nu este pe numele tau intrebarea mea este el pote sa treaca granita facand dovada proprietatii numai cu contractul de vanzare cumparare si binenteles actele masinii pe numele meu

multumesc
buna ziua
am o intrebare daca pote cineva sa ma ajute
vreau sa vand o masina si viitorul proprietar imi cere sa ii fac o procura notariala inainte sa facem contractul de vanzare cumparare ca sa pota iesi cu masina din tara pentru 2 zile dupa care se intoarce si inmatriculeaza masina pe numele lui adica schimba talon etc intrebarea mea este daca este ok ?
onix99 a scris:

am un martor care a fost cu mine el a ridicat deja amenda si a platit-o dar este legal ca procesul verbal sa fie intocmit in lipsa mea dupa ce mi s-a spus ca pot sa plec fara sa mi se aduca la cunostinta ca voi fi sanctionat?iar daca ok sunt vinovat de ce nu mi s-a intocmit un proces verbal la sediul de politie ?

motivul a fost un semn obscen cu degetul mijlociu care intredevar l-am aratat in gluma prietenului meu care era pe celelta parte a partii carosabile si domnii agenti au nimerit la mijloc mentionez ca acestia se aflau in masina in trafic
buna ziua
am o intrebare daca este legal ca, politia sa trimita o amenda prin corespondenta recomandata
relatez pe scurt /am fost oprit ,de un agent de politie insotit de un jandarm dupa care am fost dus la sectie pentru a mi se aplica o amenda s-a constatat ca nu am unde fi incadrat pentru fapta comisa mentionez ca discutia nu a fost tocmai amiabila la sectia de politie , dar nu mi s-a intocmit un proces verbal ,am fost lasat sa plec iar dupa doua saptamani primesc o scrisore recomandata cu o amenda in valoare de 8 milioane de lei vechi ,intrebarea mea este daca acest lucru este legal ?o a doua intrebare ,in cat timp se prescrie sau este nula in cazul in care nu ridic corespondenta adica nu se poate face dovada ca mi s-a adus la cunostinta

multumesc
buna ziua !
daca pote cineva sa_mi explice ce inseamna exact comert cu ridicata mai detaliat adica ex: daca o firma care are activat dupa noul cod caen ''numai ''comertul cu ridicata pote sa sa cumpere 5 produse diferite si sa le vanda unui singur client sau trebuie sa fie neaparat un singur produs x 5 ca sa desfasoare o activitate dpdv legal ok? multumesc