am avut in urma cu aproximativ 1-1 1/2 luni control de la itm, protectia muncii. S-a intocmit proces verbal de control, s-a consemnat in registrul unic etc.
Ieri a venit un alt domn in control de la aceeasi institutie, solicitandu-mi aceleasi acte ca si controlul trecut. Au voie sa ma controleze atat de des? Exista vreo lege care sa reglementeze acest aspect?
omul cat traieste tot invata si se pare ca tot prost moare...
am avut disponibil in cont. Biletul era doare de 1250 lei. Banca m-a obligat sa depun mai intati o restanta la credit de 1000 eur. Asa ca banii din cont i-au transferat in credit iar biletul meu a fost refuzat. Este primul incident de plata in 5 ani.Am discurat cu directorul de la banca si mi-a zis ca singura posibilitate de radiere ca incidentului e sa dau banca in judecata, ei nu se vor opune , iar in baza sentintei se radiaza incidentul de plata. Deci e o intelegere intre mine si banaca.
doresc un model de actiune in instanta pentru radiere CIP. Ma poate cineva ajuta?
Daca o societate SRL intra in faliment , administratortul acesteia poate fi administratorul altei societati SRL ?
am cumparat actiuni la un IFN, atat pe societate cat si pe persoana fizica. Daca doresc sa imi recuperez banii (sa vand actiunile) , ce posibilitati legale am? Mentionez ca actiunile se vor tranzactiona la bursa doar din 2010.
STIMATA DOAMNA
Referitor la raspunsul pe care mi l-ati dat, asi vrea sa mai stiu daca in cazul in care actualul meu sot ar face la notar o declaratie de renuntare la mostenire aceea cota de 1/4, casa ar reveni in intregime fiului meu?
Sunt la a doua casatorie. Din prima am un copil. Sotul la fel. . Eu detin o casa , bun propriu inainte de cea de-a doua casatorie. In prezent avem un srl. Cum se impart bunurile in cazul decesului unuia dintre noi, daca eu detin 100% din societate, sau daca detinem fiecare 50%? Copilul sotului ar putea avea pretentii la casa mea ?
Am incheiat un contract de credit cu IFN (scontare BO) pe termen de 3 luni. Am semnat un grafic conform caruia primele doua luni trebuie sa achit doar comisionul si dobanda, urmand ca in a treia luna sa am o rata unica scadenta + dobanfa si comisionul aferent. Pe parcursul celor 3 luni, incasez BO scontate iar IFN imi ramburseaza creditul desi acest lucru nu este prevazut in contract. Binenteles ca sunt situatii in care la data scadentei dobanzii + comision din primele doua luni , sunt in situatia in care in contul curent nu mai am bani deoarece sumele sunt rambursate in credit de IFN. De la aceea data mi se calculeaza penalitati pentru suma ramasa in sold. E legal? De ce nu mi se respecta graficul atat timp cat la semnarea contractului am fost de acord cu acesta?