avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... controale itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

controale itm

am avut in urma cu aproximativ 1-1 1/2 luni control de la itm, protectia muncii. S-a intocmit proces verbal de control, s-a consemnat in registrul unic etc.
Ieri a venit un alt domn in control de la aceeasi institutie, solicitandu-mi aceleasi acte ca si controlul trecut. Au voie sa ma controleze atat de des? Exista vreo lege care sa reglementeze acest aspect?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:13, 16 Aprilie 2010
Daca aveti pv si control inchis pe o anumita perioada nu puteti fi controlat decat de la acea perioada pana in prezent sau cel mult sa verifice daca au fost date anumite indicatii sau sarcini de indeplinit, sa constate daca au fost indeplinite.
Daca in urma controlului ati avut trasate masuri cu termene si daca la expirarea termenelor nu ati comunicat ITM realizarea stadiul de reallizare a masurilor, in lipsa acestei comunicari inspectorii pot reveni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare termen itm ptr remedierea situatiei semnalate ramy84 ramy84 Buna ziua, puteti sa imi dati o baza legala conform careia societatea careia i s-a impus in urma unui control itm remedierea deficientelor, sa ceara un termen ... (vezi toată discuția)
Control itm danyyyyy danyyyyy cat de des se poate face control de la itm pe acceasi tema , care este perioada in 28.07.2009 am avut control pe contracte de munca si acuma sunt chemata ... (vezi toată discuția)
Amenda itm conf art. 23(1) l 108/1999 ayenergymold ayenergymold buna seara,sunt directorul unei societati comerciale,am fost amendat de itm cu suma de 5000 lei,pt netransmiterea prin fax a anexei 3 cu raspunsul la masurile ... (vezi toată discuția)